夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

老公唔記得我生日

前幾日是我生日,但佢唔記得,連一句生日快樂都無.....
我好唔開心,我罵他,他說一時唔記得,但sorry 都無一句....
到今日為止一d都無表示........好唔開心,結婚耐是否就係咁??
:-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

Re: 老公唔記得我生日

你唔好咁啦, 男人係咁嫁啦, 佢地好冇心嫁, 係我地女人先乜日子都記得, 男人.....係乜日子都唔記得呀, 完全唔關結婚耐唔耐事 :tongue:
憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

佢唔記得,你咪啼佢囉,唔洗喊.

男爵府

我老公都試過唔記得我生日架,因為佢太忙,所以我無怪佢,亦無唔開心,唔好咁啦

豈能盡如人意,但求無愧於心......

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

滿子

真係啱, 前幾天我生日時, 我已經提了他,但不單無表示,

離譜到當晚6點幾,自己食了下午茶去游水,9點鐘泳池關門才回家 10點食完晚飯,就入房上網.
唉,嬲都無謂

大宅

邊關結婚耐唔耐事丫,我隻公同我拍拖頭幾年都唔記得我生日啦,有一年仲開心到話俾我聽果日約左朋友篤波wor,我問番佢,咦!乜果日你得閒咩?你真係得閒?佢先發覺有唔妥,嬲到我真係出煙,不過算啦,男人就係咁,結婚記念日佢都記幾年先記到,無記性都有個好處,就係唔叻講大話law,咁佢又真係冇乜野呃我,佢唔驚比我問多兩問自己都唔知講過乜咩!

首頁

尾頁

跳至