跳至

首頁

尾頁

別墅

臭臭唔同佐色?

急問各位有俾BB食過猴棗末既mama, 食完後bb的臭臭會唔會變成深綠色(好黑個種)?尋日我俾阿B食佐支猴棗末,今朝啲臭臭就變成咁, 正唔正常啊?

大宅

Re: 臭臭唔同佐色?

我小b 的臭臭有時候黃色、有時候墨綠色, 妳bb咁快有啖
要食猴棗末 妳不要太擔心...bb臭臭唔係起潺,應該問題
不大, 妳唔放心打去余仁生問下 :wink:

別墅

SUKI_C,

Thank you for your advice. I just called them and they said its normal the 臭臭 will become very dark after eating 猴棗末. So, no more worry la. :lol: :lol: Thx U again!!

大宅

Ah-Goo-Chu

唔駛客氣!!
妳bb唔舒服 ?-( 現在天氣炎熱,bb出入好容易"感親"

大宅

SUKI_C,

若果臭臭起潺即係點呀 ? 點為之起潺呀 ?

SUKI_C 寫道:
我小b 的臭臭有時候黃色、有時候墨綠色, 妳bb咁快有啖
要食猴棗末 妳不要太擔心...bb臭臭唔係起潺,應該問題
不大, 妳唔放心打去余仁生問下 :wink:

大宅

Dear Ah-Goo-Chu
放心, 正常啊!我 BB also 食完後的臭臭
會變成深綠色 which is normal.fighting1:
你 BB 現在
太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

別墅

mcrl,

阿B食佐兩日猴棗末,啲痰明顯少佐啲, 我踗住俾佢食埋今日,睇下點,話時話要食幾多日先至會好呢,係咪要等啲痰清晒為止呢? 其實除佐啲痰之外, 阿B仲有咳,食佐兩次西藥架啦,但都仲係咳得好密,好辛苦, 唔知你或你奶奶有無呢方面既心得,可以幫下我呀? 阿B頭尾到宜家差唔多病佐成兩個禮拜啦, 擔心死我 :-( :-(

大宅

[quote]
MySweetBB 寫道:
SUKI_C,

若果臭臭起潺即係點呀 ? 點為之起潺呀 ?

[quote]
MY SWEET BB,

臭臭有D透明黏液, 我之前有臭臭參考圖片, 我找到E_MAIL比妳 我要找到先,因為是大囡時留下的 :-P

別墅

SUKI_C,

Can you also e-mail to me. thanks!!

大宅

Ah-Goo-Chu

我奶奶話可以試下川貝焞燕窩俾亞b食, 都係可以止咳的. 但就比較苦.
你試下啦. 咳得太耐會容易變哮喘. 小心d. 另外你俾 BB食過幾多次呀
, 要連續食幾天 (每天食一枝), 仲要係空肚食.

SUKI_C
Can you pm to me also ?
Many thanks

[quote]
Ah-Goo-Chu 寫道:
mcrl,

阿B食佐兩日猴棗末,
太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

首頁

尾頁

跳至