美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

保濕面霜

近排塊面比較乾, 尤其是鼻既兩邊.

我好少搽面霜, 因為怕"立", 請問可否提議一d冇咁"立"既保濕面霜俾我. tks.

男爵府

Re: 保濕面霜

sofina waterpack gel and kanebo whitening night conditioner are both good! full of moisture but not stickly~
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

水晶宮

missha ~ sea water supply creme "oil free"
唔好以為係 creme, 其實質地好水, 皮膚好易吸收
唔會 lup 住晒, 用左幾日, 好似冇咁乾喇

大宅

thunder_bunny 寫道:
missha ~ sea water supply creme "oil free"

我想問下幾多錢?thanks!

I LOVE YOU BABY !

水晶宮

$87 咋
我係尖沙咀加連威老道 missha 間shop 買架

~cheap 野你估唔到~
我都係睇呢個 topic 而去買黎試下架

大宅

thunder_bunny 寫道:

係呀~真係好好用啊~!!

洋房

Phytomer, Hydra Continue係美容院推介, 我都用咗4年左右囉!
Vinvin 寫道:
近排塊面比較乾, 尤其是鼻既兩邊.

我好少搽面霜, 因為怕"立", 請問可否提議一d冇咁"立"既保濕面霜俾我. tks.

複式洋房

首頁

尾頁

跳至