跳至

大宅

邊到有尿布賣?

我睇雜誌見到有12塊嬰兒尿布及 一條褲仔賣, 請問知唔知d尿布同褲仔邊到有得賣呢? 約幾錢呢?

伯爵府

Re: 邊到有尿布賣?

我係尚健醫療中心睇過,kooshui係加拿大牌子。
條片就分大、中、細碼,可以洗,大約79元,仲可配尿布。
d尿布好似m巾咁加上去就ok。
不過d sale就好似唔係好pro(元朗),講得唔係好清楚。

男爵府

2019勳章 BK Milk勳章

即地址係邊 , 有無kowloon 地區 .

尚健醫療中心

伯爵府

銅鑼灣有。

伯爵府

大家可以去呢度睇下
click here
尚健醫療之家

香港區
銅鑼灣店:
銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場1期21樓2102舖
電話:2915 3388 傳真:2574 0168

北角店:
北角英皇道416-426號新都城國際百貨公司地下111號舖
電話:2555 9388 傳真:2590 0955

九龍區
尖沙咀店:
尖沙咀彌敦道100號東英大廈地下34號舖
電話:2191 9122 傳真:2191 9199

新界區
沙田店:
沙田橫壆街2-16號沙田中心商場3樓52D舖
電話:2692 8666 傳真:2692 8660

元朗店:
元朗大馬路75號A2地下(榮華餅家對面)
電話:2443 3554 傳真:2443 3557

屯門店:
屯門青松觀路屯門醫院地下大堂C-D舖
電話:2453 3686 傳真:2453 3360

複式洋房

永安,千色店,裕華都 有尿布賣 呀.....around HK$ 7X-8X for 12 pcs 啦..., 千色店仲有尿布用既隔尿墊...一盒200pcs大約$7X 啦....

跳至