育兒好物

跳至

首頁

尾頁

男爵府

你哋覺得bebe dream嘅sales態度如何呀?

我去過tst,diamond hill & tw,前兩間俾我感覺好差,白鴿眼 ,答非所問,tw嗰間就好d.
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

男爵府

Re: 你哋覺得bebe dream嘅sales態度如何呀?

我都去過鑽石山個間,我都覺得d sales幾白鴿眼
記得有次想去買個bb枕頭,佢地仲紹個幾款我都唔係好岩,之後就就''都唔係好貴o者,出面個d都差唔多咋~~"(好似睇死我係因為怕貴)
我都無講係因為價錢問題,老實講,如果係岩我心水既,我為左我個囡貴一貴都買......

別墅

Re: 你哋覺得bebe dream嘅sales態度如何呀?

Very Agreed

TST shop very 白鴿眼 so that i don't like to go there
ar :tongue: :tongue: :tongue:

複式洋房

Re: 你

我都去過鑽石山個間,我都覺得d sales好白鴿眼,不知所為咪又係只不個係個sales

大宅

我去過鑽石山o個間,d sale態度真係麻麻.....但係我噙日去旺角新開o個間,d sale態度又唔錯喎.....面帶笑容,解釋得好詳盡,最後我都無買野就走.....佢地都無面濃喎

洋房

tw is ok wow!

男爵府

普通啦, 人釘人咁囉...

大宅

印象唔係咁好

大宅

Re: 你�]覺得bebe dream�sales態度如何呀?

Causewaybay, TimeSquare is ok
Tusen Wan, Discovery Park is ok
I always go to TimeSquare BeBeDream to buy baby stuff as there is Free Parking and it has all the items that I need so that save time for shop around.

禁止訪問

大宅

荃灣o個間幾好呀~
d sales 好好笑容呀~

大宅

causeway bay o個間d sales ok

別墅

Tsuen Wan幾好呀.問佢野都會答.

大宅

我去tsuen wan o個間, 去度同d sales 都幾熟的. 我地就算唔買嘢只係問嘢, 佢地都好樂意答的. 仲好鐘意撩我個囝玩添

大宅

diamond hill 嗰間都幾hard sell 架!

大宅

荃灣果間d sales唔錯架! 問佢野又解釋得好詳盡添!

子爵府

我覺得幾好喎, tst果間

大宅

我老公去過荃灣及旺角, 只有佢自己一個男人去, 但d sales 都同佢解釋得好清楚, 態度好 nice喎!

民房

我覺得Ocean Terminal 的0/3 baby 嘅sales 仲差過BeBe Dream! 每次入去, 她們從來不会跟你打招呼, 只顧傾計. 你有你睇, 佢有佢傾!仲要由頭望你望到落腳指尾, 不知所謂. 佢老世請着佢哋,真係倒米!

該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至