心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

做"梅"人,請幫忙(急)

我個妹條件唔錯,但欠姻緣,我有個朋友係好仔,又係欠姻緣,我想佢地先做朋友,但我個妹好憎人尊登幫佢搞相體,想請教有乜好方法可以俾佢地見多的又唔覺得我刻意呢?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 做"梅"人,請幫忙(急)

一大班人約出黎玩, 約食飯, 約唱K, 是旦乜都得啦....

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我都係咁話!先先一大班人搞活動!不過盡量唔好咁刻意要佢地一齊,跟手越來越少人去,不過見多一兩次都次有無意思架喇!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

BBQ 最好, 一大班人一齊玩, 又可以比機會佢地雙方睇下對方合唔合眼緣, 就算冇下文, 都唔會咁尶介。

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

遊船河都唔錯 bor ...... 想走都走唔甩
路遙知馬力,日久見人心!

伯爵府

畀面勳章

不如試探下個男仔有無心先啦,費事到時神女有心,襄王無夢咪盞搞

大宅

Thanks all!

其實啱啱上個星期有一次gathering見過面,我結婚果時佢地都見過,亦都知大家係邊個,不過唔係好熟同埋當時大家都有另一半,點知8年後而家兩個都未有拖拍,所以我想佢地做下朋友先,都未必成o架!我個妹唔知我咁諗,如果唔係實嬲我!但如果搞集體活動我個妹未必會黎,因為佢唔熟我的朋友佢唔會出現,同埋無端端約埋佢會知,所以想請教會唔會仲有其他方法呢?Many thanks!

禁止訪問

複式洋房

hehalady 寫道:
遊船河都唔錯 bor ...... 想走都走唔甩

"骨: idea 落左船想走都難
我最愛我扁扁,QQ ,冬冬 有佢o地我就心滿意足 ;-) :-D :-P

首頁

尾頁

跳至