夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

很悶的生活

:-( :-(
有連續三天的假期∼∼
老公沒有什麼的節目安排∼∼好好悶∼∼∼
. :tongue: 他不願出街不願有什麼的活動~~

大宅

Re: 很悶的生活

你哋是新婚還是老夫老妻先!

別墅

我們結了四yrs 是老還young,,

其實不知點解我幾年我都有一種期待放假之後一定是失望0~~

老公是一個超級的悶蛋~~只有他自己的活動
:-( 0
我就自己有自己的生活

禁止訪問

別墅

我很想周圍去行的人~
但老公就~~一是釣魚~~一是回家~~沒了~~
:tongue: :tongue:

禁止訪問

大宅

我老公放假就係屋企
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

大宅

咁你哋拍拖係點,都係咁生活? 其實唔一定要佢找節目,可以由你安排都得家, 例如叫班朋友來家中gathering食吓嘢又或者出去旅行都好家.男人lazy以為結咗婚唔需要就個太太就真.你哋只係4年,唔好咁快就好似啲老夫老妻咁啦.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我都係好少去街架!好彩我同佢都係悶蛋一名,所以年中慳番唔少錢,我地平時最多都係去食

男爵府

我同老公結婚10年,
都好享受2人世界,
我地都係喜歡有自己空間的人,
很少要求對方要陪自己,
近年反而希望多啲時間在大家身邊,
所以都會彼此協調一下,
跟佢跑吓步,佢又會陪我睇場戲,
唔係話好精彩,
只係保持吓有來有往啫。

洋房

Funghei: 好難得同你同道中人
你同我老公一樣喎 佢又係好鐘意釣魚
今日又去左釣 有時佢未必係釣魚
不過最近工作又好忙
我同佢只係結左婚無耐 我都覺悶
但佢做野辛苦 咪比佢出去輕鬆下囉
有時我同佢一齊咪可能又係悶
佢依家仲鐘意係屋企多過出街

你不如同佢反映下 睇下佢會唔會陪多D你
我有時都同老公講 你成日去釣魚咁我點
佢有時識做就過多幾日陪番我出街
多D溝通 睇下會唔會好D

洋房

都同意你講法:放假可能仲失望過無假放
因為老公會係屋企打機 我就訓覺 :tongue:

別墅

我有兩個小孩
我有同他們及我老公去釣魚~~
但老公每一次都是吵架收場~~兩位霸王太頑皮`了沒法控制~ :-(
我其實都十分的enjoy 全家一起出街行下又好玩一下都好~
可惜老公永遠都只是說~~仔仔好煩~~在家好d~~~

我同老公有差不多一年沒有去行過街shopping了~~
真的很很悶很悶天天都是這樣

只有他去我要求時他永遠say no way~~ :-( :-(

別墅

FISHMA 寫道:
咁你哋拍拖係點,都係咁生活? 其實唔一定要佢找節目,可以由你安排都得家, 例如叫班朋友來家中gathering食吓嘢又或者出去旅行都好家.男人lazy以為結咗婚唔需要就個太太就真.你哋只係4年,唔好咁快就好似啲老夫老妻咁啦.

是呀~~我們拍拖的時間我永遠都是就佢我亦沒有要求他同我去街~那時我可以與朋友去~~但現在因有了小朋友~~朋友都小找了~~而且不是一家人的話朋友都會怕了我兩位bb

:-(

我都十分的認同男人在結了婚後一定沒有理會太太想法~~

我都不想那麼快就老夫老妻~~可惜不知怎樣才可突破~~

我之前同老公表示我真的很悶~~他說這是平凡的生活人人都是這樣的~~~ :tongue:

大宅

唔好話結左婚幾年啦, 就算拍左拖幾年都已經好悶咯......... 香港有幾多地方去喎.......依家又咁鬼熱, 郁下都周身汗, 真係寧願留番係屋企........唔通你幾佢陪你行商場咩???好鬼難囉

翡翠宮

我覺得兩個人相處最緊要開心, 有無咩活動都係其次, 我老公都係悶蛋一名, 但開心的話就算留在家裡我都覺得開心. 但可惜...... 我越黎越唔開心, 但並非因為佢係一個悶蛋, 而係大家個gap越黎越大, 仲越黎越深添

別墅

哈哈笑 寫道:
唔好話結左婚幾年啦, 就算拍左拖幾年都已經好悶咯......... 香港有幾多地方去喎.......依家又咁鬼熱, 郁下都周身汗, 真係寧願留番係屋企........唔通你幾佢陪你行商場咩???好鬼難囉

不論晴天陰天冬天夏天~~老公都是~~~在家永遠好~~

help我不想一生都是這樣~~

我對尖沙咀~旺角的地方我都不知它們變成怎樣了~~
該用戶已被刪除

別墅

哎呀~~我都有要求過我們可以在bb sleep 的時候去一下街~~有工人看(那時工人還在)
可是你他怎說~~ 我怕他們起床找我們~~

help 工人在的一起出出去行真的要他的命 :-(
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至