跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 你地個肚重唔重呀???

咁鬼重, 仲要番工....好辛苦........
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

翡翠宮

好媽媽勳章

今朝起身, 阿b墜得好低, 壓住子宮頸位....
行一步, 痛一下 ..... :-( :-(
搞到我一上巴士坐低, 即刻兩手托起個肚底少少, 先無壓得咁緊要咋.....

別墅

嗚嗚...我都好辛苦, 好唔想返工,又重又熱,好想飲涷野, 一諗起食埋個D難食飯盒就想嘔. 我老公話我成日有呢D想法, 會令BB好懶喎...不過真係好攰呀嘛... 我要成9月先放假...你呢?

子爵府

oc2005 寫道:
嗚嗚...我都好辛苦, 好唔想返工,又重又熱,好想飲涷野, 一諗起食埋個D難食飯盒就想嘔. 我老公話我成日有呢D想法, 會令BB好懶喎...不過真係好攰呀嘛... 我要成9月先放假...你呢?

可唔可以帶飯架?? 始終食埋哂d 飯盒無益..我自己一個人係屋企都會盡力煮飯食!!

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

翡翠宮

好媽媽勳章

我已經破戒飲凍野好耐囉 ~~
太熱忍唔到口.............
西瓜都食埋哪 ~~~

別墅

我收工都成6-7點...番到屋企都8點..早排都仲有煮既..
但係我呢排發覺我煮一晚就病2日...個肚好硬好硬....但係出街食..可能係懷孕既問題..就算我order 既餸無煎炸野, 我都會超級熱氣.我知酒樓無咁熱氣既...但係貴呢.無可能晚晚去酒樓架嘛.我又成日想食生果... 生果都好貴, 買親都至少50蚊...食得2日.. 我唔係有錢個d架... 但係我無住家飯食... 出街食條數好似同請鐘點差唔多... 可能8月開始請個鐘點, 幫我買餸,執屋... 我放工自己煮...第二日佢洗...你地話咁樣好唔好呢???

大宅

我個肚最近都好墜呀..........~_~"個人行得好慢~~基本上係行唔得快...

子爵府

to oc2005~
你買d 咩生果..點解咁貴既?? 我依排勁鐘意食車厘子..橙同提子..但都唔駛咁貴 = ="
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

jolo 寫道:
我已經破戒飲凍野好耐囉 ~~
太熱忍唔到口.............
西瓜都食埋哪 ~~~

西瓜我都想食..依家好多時都想"炸"d 生果黎飲..西瓜冰呀..芒果冰呀..勁想飲 :-( :-(

別墅

hello kathychoi,

車里子都30蚊一lb (有時32蚊), 我一日食一lb...hehe
咁無核提子--12lb , 咁好似我擒日買左一lb 車里子, 2lbs提子, 4個奇異果... 埋單都60幾....
我食好多生果架而家... 食晒d錢... 早餐用20蚊, lunch用20-30蚊... 食晒d錢呀... hehe

翡翠宮

好媽媽勳章

依家食緊, 明治o既, 練奶紅豆雪條....
好味 ~~ 好味 ~~~~

子爵府

oc2005 寫道:

車里子都30蚊一lb (有時32蚊), 我一日食一lb...hehe
咁無核提子--12lb , 咁好似我擒日買左一lb 車里子, 2lbs提子, 4個奇異果... 埋單都60幾....
我食好多生果架而家... 食晒d錢... 早餐用20蚊, lunch用20-30蚊... 食晒d錢呀... hehe

我就無你咁激..屋企得我同奶奶兩個食生果..我又唔想d 生果凍鬼哂喎..好多時d 車厘子同提子都只係得我一個人食..我每次食生果都係生完飯..所以食唔到咁多

子爵府

jolo 寫道:
依家食緊, 明治o既, 練奶紅豆雪條....
好味 ~~ 好味 ~~~~

嘩..依隻超爆好味..好羨慕你呀..jolo :-( :-(
我連雪櫃既凍忌廉都唔敢飲 (雖然之前偷飲過凍野同食雪糕)

翡翠宮

好媽媽勳章

哈 ~~ 我係一個唔乖o既大肚婆o麻...
之前都忍o左幾個月, 依家一夠七個月, 重唔放鬆少少.... 重咁熱添....
我成日自己俾藉口自己o架... 食到入口, 經過食道, 再入埋個胃, 再由胃入血管, 兜完咁大個圈, 凍都變唔凍啦... 何況雪條, 要係口熔左先吞........ (係咪好好藉口呢~~嘻嘻.....)

別墅

HAHA.. 我一返到屋企就不停食生果... 試過有日聽BK MUMMY 講食龍眼好..我買左2LBS...一路上網一路就食晒LU...hehe... 咁食完飯(食飯食少少..飲湯食餸) 之後又成lb提子加車里子...可能個35lbs就係咁肥番黎架勒... haha
好似係屋企睇碟..無得食零食...我都係切定d生果(蓮霧, 奇異果)提子呀..一路睇一路食... 可能我好熱氣...潛意識係咁想食生果law... 有左bb後...洗左好多呢d錢... 不過食生果有益..我又俾唔到d咩補品bb食... 因為我無住家飯食... 最易又最快就係食生果勒...

別墅

hello jolo,

我都有食雪條架... 實在忍唔住.. 食半支然後俾老公... hehe... 通常都係食旺寶... buy one get one free

大宅

oc2005~
我而家都同你一樣,狂食生果,我都係要返工捱飯盒,無咩補品比bb,惟有食多d生果.不過都使吾少錢,我一個人可以食一磅車厘子.

別墅

係呀係呀...我要控制自己一日唔可以食超過1lb... 實在太貴啦..1lb容物易食完呀... haha... 我食提子可以好似機關槍/AK47咁... 好易又食完1LB架勒... HAHA
最唔鍾意食奇異果... 不過佢最平...同埋食完好似真係無咁易感昌...

大宅

我都冇忍口loo,隔日食haxxxx士多俾利雪糕...好好味woo... :-P :-P

別墅

其實哈蜜瓜食唔食得架??? ?-(

首頁

尾頁

跳至