跳至

首頁

尾頁

別墅

你地重左幾多呀????

waha...我已經重左35lbs...
仲有成2個月...唔知最後重成點呢...
其實我唔算食好多野咋....
不過以前一日食一餐, 而家一日食足3餐..
你地呢???你地重左幾多呀?

禁止訪問

Re: 你地重左幾多呀????

子爵府

我重左十三~十六磅左右啦..好開心
依家食好多野..但個人就唔係肥左好多..希望到時可能生個肥肥白白健康既豬豬出黎
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

別墅

嘩...物你地咁fit呀...我係你地既一倍呀..haha..咦...咁你地咪即係無重過...個十幾lbs係bb架喎...你地係咪參加左d'x型堂''x身堂'"瑪x".... 成30週都只係重咁少..真係羨慕你地...
我既重災區,係塊面同patpat..大脾...真係唔知點係坐月後,番工前瘦番..仲要餵人奶...haha

子爵府

oc2005 寫道:
嘩...物你地咁fit呀...我係你地既一倍呀..haha..咦...咁你地咪即係無重過...個十幾lbs係bb架喎...你地係咪參加左d'x型堂''x身堂'"瑪x".... 成30週都只係重咁少..真係羨慕你地...
我既重災區,係塊面同patpat..大脾...真係唔知點係坐月後,番工前瘦番..仲要餵人奶...haha

傻啦..依家大緊肚點會參加果d 呢..就算係參加..都生完先啦
其實可能睇個人既體質..我自己本身瘦開..加上頭果三個月嘔得勁..我記得有左差唔多十六週時..只係重左零二公斤..醫生驚我同bb 有事..唔俾我出院(果陣時我係醫院吊鹽針) ..但到左廿八週..就係咁食野..狂肚餓!!~~ 我都好希望係bb 重..因為我個肚好細..依家先慢慢大返d !!
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

別墅

um...咁你夠唔夠血呀? 我有個同事都係咁..佢後期先食到野, 就成日扒先補到血...

別墅

我重左22lbs.

洋房

我重o左18lbs, 32 weeks了, 我諗因為我冇特別食多d啦, 同埋又冇嘔過.

禁止訪問

睛靈勳章

珍珠宮

2021勳章

31週,重左32磅

複式洋房

31週,重咗18lbs,因我唔係特別食好多野,但係都有時時check住,bb夠重就得啦!

別墅

係呀... bb夠重就得... 我都係成日咁諗架..但係大自然好奇妙既, 我以前好少肥係條腰度..今次陀bb肥就係肥係條腰先..我諗幫我撐住個肚掛... 但係個胸唔係大好多咋... haha

子爵府

oc2005 寫道:
um...咁你夠唔夠血呀? 我有個同事都係咁..佢後期先食到野, 就成日扒先補到血...

其實我個人好食得架..不過就唔知點解o岩o岩有左果陣時無乜胃口..每餐食個橙就夠..可能bb 嫌我之前俾得太少野食佢..依家要我狂食..補返數
我又夠血喎..驗過幾次血都無事~~

子爵府

applecarey 寫道:
唔怕唔怕~~ 有我陪你

我都重左成三十幾磅
之前我好努力地減肥 ......由13X --> 11X

有左之後,b爸爸逼我食足咁多餐
谷到我而家己經去到差不多160

不過為左BB,唯有等佢出左世再減過啦

努力呀..............我的的修身之旅是無止境的

女人都是愛美的

其實都要你食到先得既~~
我老爺同奶奶都嫌我瘦得滯..未有同有左bb 時個身型差唔多..次次食飯都叫我食多d 野..但我之前真係食唔到咁多..因為一食得多..個胃就會好唔舒服..嘔返哂出黎..所以要少食多餐..但依家就有d 多食多餐 果陣時我d fd 同奶奶仲以為我驚第時生完bb 會好肥..唔敢食太多添~~
每次磅完重我都會好開心..我未有bb 之前49kg ..依家終於有56.3kg 啦~~

別墅

嘩kathy,

你要努力d..默默食多d野呀... 食多d生果呀... 人地話mummy唔食野...bb出世要''追飯餵""架

子爵府

oc2005 寫道:
嘩kathy,

你要努力d..默默食多d野呀... 食多d生果呀... 人地話mummy唔食野...bb出世要''追飯餵""架

我依家已經食左好多野架啦..依頭食完果頭又餓 我未有bb 之前都唔算太鐘意食生果..但依家有左bb ..日日無生果都唔得..特別係橙..有左咁耐食足咁耐..一日最少一個

禁止訪問

大宅

加我埋啦, 我重咗30幾磅呀!!!! :-( :-( :-(

大宅

重左23lb,肥重哂肚肚度....搞到行路好辛苦... :cry:

大宅

31週, 未有bb之前47kg ..依家有58.5kg 啦~

首頁

尾頁

跳至