夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

自個B出世以來都冇再愛愛係咪有問題?

已經超過兩年了,佢冇提出,我又冇特別想.
總之每天照顧個女後,大家便倒頭睡.
係咪好可悲呀? :cry:

禁止訪問

Re: 自個B出世以來都冇再愛愛係咪有問題?

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得咁樣唔係咁好,有時你可以主動D,唔一定要男人主動架,比D暗示佢,等佢知你想要,咁咪得囉!祝成功!
雲師奶 該用戶已被刪除

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

點解唔開口同老公傾下者,沒唔係有問題,但係咁你覺得點解老公唔再想要呢,會唔會有咩發生左呢
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

大宅

呢樣野都幾重要架,係兩夫婦溝通嘅其中一種,同妳先生傾傾啦~~

民房

alc,

As you can post this topic here, you may have awared that there is something wrong.

Sex is a gift from God to married couples. This is such an important element between husband and wife. It is an element to distinguish husband and wife from other family members.

It doesn't matter how often it is since everybody is different. But if you said two years, I think it is too long.

I think at first your hubby was very considerate to you and now it has become a habit. You should take initiative yourself to form a habit between you and him.

Try to give you two a comfortable environment like don't let bb live in the same room (worst on the same bed) with you and your hubby. You baby is old enough to live in a separate room.

Try to touch him gently ...... etc to make him have some physical response.

A healthy couple without sex is not complete (except if anyone is ill or away for work). The intimacy will be downgraded.

Try your best. Good luck.
:mrgreen: :mrgreen: 8-)

翡翠宮

呢樣野我覺得好視乎你倆公婆既須要而定, 唔可以話一次都無就有問題的, 但我都覺得年紀越大生小朋友越覺疲累, 個種累真係無法用筆墨去形容, 但自知每晚倒頭大睡就知有幾累啦, 所以久而久之就自自然然會減少係無可避免的

民房

I think no matter how tired a couple could be, there must be some time that they can squeeze out and not feeling so tired, not even one time in 2 years? Frequency doesn't count but at least a couple should have some.

It could be a reflection of deterioration of the couple's relationship, and in turn without sex a couple's relationship will be deteriorated. It is the issue of "hen and egg". In that case the couple should solve their underlying problem first.

Of course, without sex doesn't mean the couple's relationship is bad, it is just a matter of degree. A couple's life can be very peaceful without sex but it just stays in the level of "peace". Won't you like more intimate relationship and feel that you are "one"?
:mrgreen: :mrgreen: 8-)

別墅

好多謝大家比咗咁多意見,其實我都明如果冇SEX,對夫婦關係唔多唔少有影響,好似依家老公對我親密少少,我都有D唔自然(有D似已經七八十歲仲攬頭攬頸的感覺),唔知係咪長間耐咗令我唔慣.再加上近呢大半年因轉工人多次的關係,呢大半年個B都同我地一張床,我老公瞓床尾,我經常都係講完故事就同個女瞓,所以彷彿天時地利人和都唔配合. 如果講主動,唉!自從生咗之後都好少打扮,加上我份工都唔適宜打扮靚靚,身材又鬆晒(本來已經無身材!),所以我都冇諗過主動.
其實,我喺生理上唔知係咪真係生完會有影響,我都冇呢個需要,只不過我係怕久而久之會有好生疏嘅感覺.

洋房

shirleyauhc 寫道:
點解唔開口同老公傾下者,沒唔係有問題,但係咁你覺得點解老公唔再想要呢,會唔會有咩發生左呢

agree. 最緊要知道夫妻之間沒有問題

伯爵府

好媽媽勳章

生理上, 生左頭半年係分泌會少d, 特別係breastfeeding既媽咪, 咁ML既時候係有困難既, 心理上, 男人可能會因為見到你take care BB, or 生既process辛苦, 而覺得"多一事不如少一事", 不過咁既情況唔可以持續落去, 而家大家比BB完全occupy住, 緊係覺得冇問題架, 唔可以咁樣落去, 遲d BB大左, 例如返左學, 冇咁多時間比你對住既時候, 大家就會發現唔對路架啦!! 唔可以持續落去, 努力d, 過返d正常生活

首頁

尾頁

跳至