跳至

首頁

尾頁

大宅

717沙灘相片集

各位媽咪,

今次影得好少相! :-( 因為我真係好唔得閒!下次等我試下做參加者先! (可以影多d相)

請睇相!click here

calcal,

同我多謝你老公,好彩佢同我攞相水jar!如果唔係都唔知點算! 我唔得閒個時佢又幫我照顧Paco仔。thanks!!!

別墅

Re: 717沙灘相片集

Jenny,
效率好高喎, 今日嘅行程我同老公都好滿意, 比妳99分啦 !
真係唔好意思無幫妳睇實個仔, 比Eunice Daddy靜雞雞帶佢去游花園都唔知, 真係抵打 仲有d野想同妳講, check pm !

禁止訪問

大宅

Jenny,

你真係犀利, 咁快就有靚相睇 !

今曰我一家玩得好開心!
Thanks to you and theresa
for organizing such a
fun day for all of us !!

複式洋房

雖然靖兒無上鏡,但咁快見到 d 相都好開心,影得好靚。
可惜影團體相時靖兒瞓左覺,錯過左同各位BB合照的機會。

大宅

好媽媽勳章

Jenny,

d相好靚呀~~ 你效率都好高喎
最衰影大合照時貢丸訓咗覺... :-( :-( 張相好靚呀~~
最出色係d泳裝照...個個都咁搶鏡...尤其係著三點式的bb囡
多謝你同Teresa咁辛苦攪個聚會, 真係好玩又好食, 希望快d再有function, 等大家又可以玩吓...BTW, 下次可以叫我幫手喎~~~
[img]http://onfinite.com/libraries/1503522/

大宅

Jenny,

Wow, you are really efficient! Thanks you & teresa for the coordination!

We have a real good time. Unfortunately, we haven't taken a lot of photos & Annabel cried again! :-(

男爵府

有相睇~~
Eunice's Gallery Pls click

Jenny, zucca,

我老公係bb都聊o架啦~~尤其係Paco & Hermes,死喇~~咁係咪暗示佢想追番個仔呢~~ :tongue:

Jenny & theresa 安排好好,同埋帶baby pool o既爹o地媽咪,否則Eunice又驚海水,邊有得玩得咁開心~~
我返到屋企已經同佢訓話,搶晒人o地bb d玩具!!!平時o係屋企睇唔出佢係d咁霸道o既bb,呢次活動真係看出真本性~~

別墅

theresa,
係喎, 漏左妳tim, 應該係多謝哂妳同Jenny, 妳地都有99分

複式洋房

Jenny & Theresa,

辛苦晒! 我哋玩得好開心!

Jenny,

哎吔! 原來 Hermes 同Paco 無影合照呀!!!

Calcal,

我好中意你老公一手’立’ 兩個嗰張, 好正! 咁妳追番個仔都唔錯吖!

Natma

大宅

Jenny & Theresa,

唔該晒妳地搞今次0既活動! :wink:

不過, 拍完車之後同妳地失散左 :-( :-( :-(

睇完妳地d相, d bb玩我好開心下喎!

曈曈惊水唔肯玩 :-|

子爵府

各位媽咪,717有小小相同大家分享。[size=medium]
717沙灘大匯show回憶集

睇其他媽咪影d相,今次活動多左d嗲d出鏡喎

Josephing
:-)  :-)  :-)  :-)

大宅

各位媽咪 & BB 都好上鏡..
最慘我去唔到啦!!!!其實我真係好想好想認識各位媽咪 & BB .. :-( :-( :-( 下次有約會pm我....woo woo woo
等我個女識返個靚仔都好呀!!!!

禁止訪問

大宅

Tlai

Yau Yau and Yau Ba so sweet sweet !

And Yau Ba 個樣 so "lum lum" when holding Yau Yau !!

複式洋房

好多mama咁快已將相片upload,
好犀利呀!
謙謙o個日都玩得好開心呀!
thank you all mamas! ! !

別墅

jenny,

萬分感激... :-( :-( 辛苦晒.

你地真係好 ,我尋晚返到屋企已經變左"妲妃",而家仲係度運功療傷.

別墅

Dear jenny :

Thanks for your arrangement !!!!

大宅

Hi, 我都有d相同大家分享

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/siuman20041218/detail?.dir=/5900&.dnm=7f1c.jpg&.src=ph

大宅

我唔識點樣可以整到就錦 click 條 link 就入到去 有無人可以教下我

首頁

尾頁

跳至