論盡家傭

跳至

複式洋房

28歲印傭

28歲印傭,年紀是否太大,她離過婚,在照顧初生bb方面有無問題!
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1721.gif[/img][img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1983.gif[/img]

大宅

Re: 28歲印傭

my maid only 27 years old, not married et, but she is good.

are u work in cx :lol:

複式洋房

年紀大有可能會自我d,不過又唔係一定o既.

KittyTong 寫道:
28歲印傭,年紀是否太大,她離過婚,在照顧初生bb方面有無問題!

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我現在個工人35歲,佢完全好自我,所以我都請左個新工人會係九月返工,我個新工人28歲,已婚有兩個小朋友,一個三歲一個歲半,希望個新工人會乖乖地。

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

我工人都係離過婚, 我已經決定炒佢, 因為佢影響到我家人嘅生活, 我覺得佢有啲寂寞難耐, Agent 話佢 "發姣",所以我覺得如果你有得揀, 不如揀個另一個, 免得好似我, 而家要揀個另一個.

跳至