跳至

首頁

尾頁

大宅

昨晚喺火車站旁既街邊檔買咗件賀年背心, 我話3歲著, 個女人俾咗一件我, 話啱3-4歲, 我睇落好大件, 但佢話呢d衫冇彈性實啱著, 跟住返屋企俾仔仔試, 點知真係太大件......
我好少喺街邊檔買野, 唔知可唔可以換size呢?
其實件背心只係$39~

複式洋房

回覆 1# ilovebabybaby 的文章

係咪出左火車站行向十字馬路方向, 個車仔檔擺近巴士站果檔呢? 個女人黑黑細細...
如果係呢檔...可以換架....如果冇SIZE, 換另一款都OK架.....佢地都幾好人既...

大宅

回復 2# doyeung 的帖子

係你呀~

就係喺273巴士站對面嗰檔, 個女人同個婆婆擺檔既, 但我唔記得個女人係咪黑黑細細~

如果佢唔換俾我就算, 不過我想買件fit size~ 萬一佢唔換我又再幫襯佢, 係咪好白痴呢?!

複式洋房

就算唔係我話果檔, 我覺得都會換架...你買左一日之麻, 佢地認得佢地D衫, 同膠袋....

萬一佢地真係唔換俾你, 你又買另外一件的話, 大SIZE果件, 唔介意, 不如讓俾我啦.

大宅

原帖由 doyeung 於 11-1-14 12:16 發表
就算唔係我話果檔, 我覺得都會換架...你買左一日之麻, 佢地認得佢地D衫, 同膠袋....

萬一佢地真係唔換俾你, 你又買另外一件的話, 大SIZE果件, 唔介意, 不如讓俾我啦. ...

hehe...你開到口我又唔怕同你講.....其實我諗住如果佢唔換俾我, 我打算送俾你仔仔過年架(係真架), 反正22號去學校賀年活動都要著, 不過我驚你介意, 同埋可能都會大件喎~

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我會拎去換碼...

首頁

尾頁

跳至