心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

有冇邊位老公都係咁架

我老公返左工之後到左收工返黎,都唔會打一個電話比我,係間唔中有事搵我,先會打~
我老公成日話做野唔得閒打電話~
]

珍珠宮

畀面勳章

Re: 有冇邊位老公都係咁架

我老公都係, 不過我覺得冇問題呀.. 咁佢真係做緊野唔得閒打電話. 如果有時想同佢講d野, 我會sms佢.

子爵府

醒目開學勳章

Teresa 寫道:
我老公都係, 不過我覺得冇問題呀.. 咁佢真係做緊野唔得閒打電話. 如果有時想同佢講d野, 我會sms佢.

^^,同我一樣,如果我有野搵佢,我都係sms 佢~~
]

用戶要求終止服務

i sent SMS to him almost everyday becoz its free of charge

男爵府

我老公成日都會係office hour 打比我, 但係我就唔會主動打比佢.

因為工作太busy, 況且返工係做野, 我覺得應該集中精神.
違規簽名-超版代刪

男爵府

我o地拍o左拖幾年後已經好少打電話啦, 何況家陣老夫老妻了....sms, email, etc. 都好少, 都日日見, 無咩事都唔會做呢o的o野lu...
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

大宅

[quote]

公爵府

me3.我老公仲衰 剩係阿仔唔舒服呀,要我幫我做嘢咁先會打多2個電話比我

其次係收工先打個電話比我話番緊嚟,响邊到咁....其實係叫我預備開枱食飯 :tongue: :tongue:

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

民房

二來佢話唔會咁易唔記得我吩咐佢既野喎.

Stefanie

民房

Stefanie

水晶宮

好媽媽勳章

已經住埋一齊啦,仲邊有咁多計傾呀???
我老公初初都會打電話比我,但我次次都係講呢句,依家冇乜特別野佢都唔會打比我.難得耳根清靜。
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

伯爵府

我老公有時會忙到連水都忘了飲
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

男爵府

it's not uncommon.

i think it depends on the character of one's husband.

my husband seldom calls me while he's at work unless he has something important to tell me.

i never blame him for that.

禁止發言

子爵府

醒目開學勳章

kinkicheung88 寫道:
你地老公都話因為唔得閒以唔打電話...但我老公得閒同朋友,家姐傾電話都唔會打返屋企.....

我老公咪又係,佢得閒同朋友,佢d 家姐傾,都唔打返屋企丫~
]

男爵府

你唔好話係老公在公司唔得閒傾電話, 就算係我自己, 我老闆唔鐘意人煲電話粥, 我一傾電話耐d, 佢就會借d 意走出來望吓我個電話 mon, 睇吓我同街外人定內線電話講緊, 所以我就算係公司好得閒, 我都好少同老公煲電話粥架. 所以唔好怪你地d 老公唔打電話反黎啦.

別墅

我覺得返工係做野應該集中精神.
:tongue: :-P
☆★☆★◇◆◇☆^o^☆★☆◇◆◇☆★☆◆◇☆

子爵府

angelcheung 寫道:
[quote]
kinkicheung88 寫道:
你地老公都話因為唔得閒以唔打電話...但我老公得閒同朋友,家姐傾電話都唔會打返屋企.....

我老公咪又係,佢得閒同朋友,佢d 家姐傾,都唔打返屋企丫~[/quote]

我夠係啦 (淨係大肚時比較打多D咋,生完 後回復原來咁)

首頁

尾頁

跳至