跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 04年7月BB一歲生日會 - 靚相集

ester,

我有一盒新o既蔬菜米糊, 係之前買黎比彤彤食, 但無食到, 啱唔啱?

ester 寫道:
各位13/8飲茶的媽咪

請問有冇多餘或不要的米糊/奶糊sample, 渟渟最近唔鐘意飲奶, 一次都係飲2-3安就推開, 但我又想佢飲多d奶, 咪用奶開糊仔等佢可以飲多d奶.

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

kappa

如果彤彤唔食至比我. Thanks.
[url=http://tickers.families.com][/url

男爵府

ester,
除了加奶入米糊,我有时会加奶入番薯蓉同澜饭仔到。

大宅

carlychung

將奶加入爛飯仔, 會否好怪

等我試吓加奶入番薯蓉, yummy yummy

[url=http://tickers.families.com][/url

大宅

Ester,

如真好味些, 可加入南瓜蓉..雖然我未試過加埋奶, 但番薯蓉+南瓜蓉係清嵐嘅lover.....

ester 寫道:
carlychung

將奶加入爛飯仔, 會否好怪

等我試吓加奶入番薯蓉, yummy yummy

男爵府

我都試过加奶入南瓜蓉!
將奶加入爛飯仔, 都不會好怪,唔好加太多,稀溜溜,通常我会加一粒笑牛cheese同少少蛋,变成鬼佬白汁饭law!

大宅

carlychung

鬼佬白汁饭 .... 好好味, 試吓先

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

[quote]
ester 寫道:
carlychung

鬼佬白汁饭 .... 好好味, 試
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

各位,
唔好意思呀, 你地飲茶果日我個仔畢業禮, 我本來諗住可以完咗 join 你地, 但點知果日勁大雨, 我個仔又唔俾我走, 加上我電話無電, 同你地失去聯絡, 攪到我黎唔到, very very sorry~~~~ 抵

大宅

[quote]
carlychung 寫道:
我都試过加奶入南瓜蓉!
將奶加入爛飯仔, 都不會好怪,唔好加太多,稀溜溜,通常我

男爵府

conttontail:
係佢地飲既奶粉開既奶,我仲未比鮮奶佢飲,唔好加太多

大宅

唔該哂∼

洋房

Dear Kappa,

I already received the CD, thanks for your help.

大宅

Thanks kappa,

I also rec'd the CD!!

複式洋房

Dear kappa ,

I rec'd the CD . Thank your help !!!

WL

民房

Dear Kappa
I have received the CD. THANKS
jenlamfs

首頁

尾頁

跳至