自由講場

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

有冇睇...Lolita

我見過一個女仔著lolita坐地鐵,全身大紅/白傘裙,大紅帽,我真係嚇一跳,可能我年紀唔細,呢d野我又唔曉,今晚睇電視先知呢d叫Lolita....睇完節目後有多少少了解,不過仍然接受唔到公司有人著成咁返工,如果我係上司,一定會warn佢....呢d衫,去街著冇人干涉到,但返工就有返工既樣子,唔可以太標奇立異....

我見o個個係咁上下,除左color唔同.
bk閒人

大宅

Re: 有冇睇...Lolita

佢地唔帶頭飾都還可以接受,個d頭飾好誇,接受唔到。
d衫係靚,但要有自知知名先carry到見衫,otherwise,不知所謂!

等待驗證會員

我覺得classic,即係黑色衫有d都唔錯,但係sweetie o個d真係好難接受,小朋友著都仲可以話cute,大人著真係好怪....
bk閒人

洋房

我仲以為你問人有無睇"Lolita" 呢套戲添
可能各人既品味唔同, 我覺得機靚架...不過, 我就無咁勇著出街囉

大宅

呢D衫好蝦人

等待驗證會員

我都覺得冇勇氣著出街,一定成為全人類焦點...連個樣都俾人指指點點...
佢地好enjoy俾人睇,但現實講句,人地多數係覺得好怪先睇,真心覺得咁著好靚又有幾個?

就咁睇下d衫,真係幾靚,但著出街真係另一回事....我睇完個節目,覺得化妝都係好重要一環,必須配合娃娃型/高貴型化妝,有個女仔上鏡時冇化都妝,就好異相.
bk閒人

子爵府

我以前做野嘅地方成日都有好多依D人係門口等人,
但係好多D靚妹靚仔揾佢哋影相ga

用戶要求終止服務

i feel scared

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

講真D衫真係好靚架,不過我唔夠膽著出街囉!

話時話尋晚星期日檔案開鋪頭果個女仔(好似叫Natalie!)都幾靚女喎!

大宅

著得好睇都可愛架,不過真係好蝦人著.....有勇氣試的話都無妨

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

雖然自己無勇氣著,但都接受到人地著,好過早前一個女仔著晒D SM三點式,成抽鐵鍊掛係身果D!我就真係接受唔到!

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

佢地真係好愛呢種文化
不過適唔適合佢地又係另一回事~
有個仲話想著到30歲tim~

子爵府

agree ....有d黑色classic款, 望落去比較簡單, 反而容易接受, 但sweetie or 白色婚紗look果隻, 真係好怪, 如果身型高挑著都可以話幾靚, but 珠如玉潤又比較矮的, 著起真係冇咩美感lo....
Kiwizaki 寫道:
我覺得classic,即係黑色衫有d都唔錯,但係sweetie o個d真係好難接受,小朋友著都仲可以話cute,大人著真係好怪....

男爵府

d衫唔係唔靚, but咁樣著出街我會覺得好熱好累墜咁...

不過我諗極都唔明, 點解佢地時時話著左呢d衫會搵番自己, 唔會隨波逐流 ?-( ?-( ?-( ?-( 佢地咁樣著咪又係隨波逐流?

水晶宮

我覺得幾靚呀.........d 衫, 公主咁, 如果瘦d 仲好睇
不過話時話 lolita 好睇過 d 朱古力妹啦,
成身朱古力色 + 金髮 + 銀白色眼妝,
唔知依家日本仲有冇呢d 朱古力妹呢 ?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

如果小朋友著我覺得可愛, 但係大姐姐著就 ,
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

小路 寫道:
雖然自己無勇氣著,但都接受到人地著,好過早前一個女仔著晒D SM三點式,成抽鐵鍊掛係身果D!我就真係接受唔到!

Me 2

首頁

尾頁

跳至