在職全職

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

想請教各位關於英文..

今日要去見工,想問下如果佢問我點解要走,我想話呢間公司由00年開始無加人工and cut左double pay,應該點講?

仲有,如果佢話如果我公司肯加番我人工,我會唔會留低? 我諗住話我決定得走就唔會考慮,因為我唔鍾意用呢d手段迫公司加人工比我,咁樣答好無呢? 英文又點講呢?

希望各位幫幫忙!

Many many thanks!!!

hoganmama

伯爵府

Re: 想請教各位關於英文..

該用戶已被刪除

伯爵府

但其實兩份工既工作性質係一樣,我而家做緊個間公司同見工個間都係大firm,我諗唔到其他reason.

該用戶已被刪除

伯爵府

我係律師樓做秘書,見工個間都係做同一樣性質,都係Litigation Department,所以我覺得係邊間既發展都係一樣。

子爵府

hoganmama,

My English is not very good, let's see if it's suitable for you as follows:

[size=medium]As I know, my previous job's nature is almost the same as this post that I applied. But, I would like to enhance my knowledge and widen my eye in your company. If you accept my application, it's my pleasure to work with all of you in your company.
該用戶已被刪除

伯爵府

deleted

伯爵府

yy&bb and Sandy Hung,

Thank you so so so much!!! 希望份工見得成, 呢份既人工多成30% gar, 同埋最好就係長短週, 咁大個女都未試過返長短週, 簡直係夢寐以求!!!

hoganmama

伯爵府

yy&bb and Sandy Hung,

Thank you so so so much!!! 希望份工見得成, 呢份既人工多成30% gar, 同埋最好就係長短週, 咁大個女都未試過返長短週, 簡直係夢寐以求!!!

hoganmama

伯爵府

deleted

伯爵府

deleted

伯爵府

deleted

伯爵府

deleted

首頁

尾頁

跳至