跳至

首頁

尾頁

複式洋房

仲未有肚紋喎~~

我預產期係831, 到衣架都未有肚紋 ......咁係未代表唔會有架啦!!!你哋有冇呀!!!有會幾時出架??

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 仲未有肚紋喎~~

咁咪好囉,咁你有既機會好少架喇!

複式洋房

如果真係無就發達啦

大宅

I have 肚紋 when I 33 weeks...poor! :-(

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

arolmama2005

生完都仲有機會有嫁......所以生完都要繼續查 cream 查多一段時間呀!!!!

我 34 weeks, 都未有肚紋 or 大脾內側紋. heehee

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我預產期係9月7日, 到依家都未有紋, 但有d人話36wks先爆d紋出來, 希望唔好發生啦!!

男爵府

☆Minnie☆ 寫道:
我預產期係831, 到衣架都未有肚紋 ......
IT'S A GOOD NEWS!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

minnie:

你就好啦~ 無肚紋.... 我連個pat pat位都有呀 :-( :-( :-(
該用戶已被刪除

洋房

moonychan,
我肚臍對上無喎, 但最近肚臍下面出現一條條好深的紋,
點都唔退, 唔知咩來!?!

而且最近發現pat pat 同兩邊大脾有一大撻紅印,
仲有擴大的跡象, 唔知係咪坐得多呢?
大家有無呀?

moonychan 寫道:

生完都仲有機會有嫁......所以生完都要繼續查 cream 查多一段時間呀!!!!

我 34 weeks, 都未有肚紋 or 大脾內側紋. heehee
從我母親生我, 你就是我的 神! 8月17日:3.745kg / 9月6日:4.385kg /10月20日:6.2kg / 11月21日:17.5lbs / 1月3日:18.7lbs / 2月24日:21.3lbs

洋房

Billie&Winnie,

你試完記得話俾大家知效果,
公諸同好呀!

[quote]
Billie&Winnie 寫道:
minnie,

今次到我話你勁~~~,現在都未有肚紋,我有
從我母親生我, 你就是我的 神! 8月17日:3.745kg / 9月6日:4.385kg /10月20日:6.2kg / 11月21日:17.5lbs / 1月3日:18.7lbs / 2月24日:21.3lbs
該用戶已被刪除

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

Billie&Winnie 寫道:
minnie,

今次到我話你勁~~~,現在都未有肚紋,我有咗3個月
時才可始用,但用咗唔洗一支,有紋仲痕,最後到現在
一直沒有用。仲好,我用緊的護膚品,有一個產品很多
朋友話生完用,D紋會無矖,仲可以修身,我到時就試
試佢先!

嘩真係咁好, 可唔可以pm個牌子同埋邊隻product俾我呀, thanks very very much

禁止訪問

大宅

Billie&Winnie, Fayehung,

hehe, 冇錯要公諸同好, 不過我快生啦, 係咪要一生完開始搽先有效架, 如果係我諗我要試先啦 , 不如你宜家講, 等我買定啦, 我好心急呀, 因為仲有一星期多就生啦, thanks

複式洋房

雖然到衣家都未有, 但我有D朋友都話有D生完先出, 都有D擔心我仲有成個月先生得, 不如你都介紹定果隻產品比我, 我要預備不時之需呀~~thank you!!

洋房

睇來你要提前公諸同好喎

洋房

我都唔知會唔會散呀? 幾時散?
依家響公司都唔敢坐太耐,
間唔中都起下身, 希望唔會惡化啦

applecarey 寫道:
我都有呀

我諗係因為坐得多

但.........會唔會散架????
[quote]
Fayehung 寫道:
moonychan,
我肚臍對上無喎, 但最近肚臍下面出現一條條好深的紋,
點都唔退, 唔知咩來!?!

而且最近發現pat pat 同兩邊大脾有一大撻紅印,
仲有擴大的跡象, 唔知係咪坐得多呢?
大家有無呀?

[quote]
moonychan 寫道:

[/quote][/quote]

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我一直都以為冇肚紋, 原來響肚底, 已經有紋出現了, 我懷疑係陀到7個幾8個月時出現的, 都係老公突然發現......好唔開心........我已經好勤力查野, 唔知關唔關我只查 OLIVE OIL 既事, 我冇另外查有防妊娠紋配方既 CREAM~!!

你地有冇人只查 OLIVE OIL都冇紋呀??

我想知 D 紋出現左會唔會可以做 D 乜野而消失呢?

首頁

尾頁

跳至