跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: C9之夜

:idea:
冰極 寫道:
[quote]
baby111 寫道:
[size=large]Dear All

C9之夜已打電話Re-confirm 15人,請各位re-confirm當日是否蒲頭. 因有其他媽咪想加入,如於7/8未re-confirm,就當你潛水

[size=medium]時間:8月10日星期三晚上 7:00
地點:思家菜
名額 : 15人

1.cherrychung [size=medium](到)
2.mandymfl [size=medium](到)
3.CKBBQ [size=medium](到)
4.豹豹媽媽 [size=medium](到)
5. sandylam[size=medium](到)
6. VVbaby [size=medium](到)
7. 冰極
8.ahpei
9.chanan
10.cherrylung [size=medium]*re-confirm*
11.wahcarol[size=medium](到)
12. poonhui [size=medium](到)
13.gigiso
14.yk [size=medium](到)
15.baby111[size=medium](到)
==============================
[size=medium]********Full********
[/quote]

大宅

好彩入一入來睇睇~~

baby111 寫道:
Dear All

C9之夜已打電話Re-confirm 15人,請各位re-confirm當日是否蒲頭. 因有其他媽咪想加入,如於7/8未re-confirm,就當你潛水

時間:8月10日星期三晚上 7:00

1.cherrychung (到)
2.mandymfl (到)
3.CKBBQ (到)
4.豹豹媽媽 (到)
5. sandylam(到)
6. VVbaby (到)
7. 冰極 到
8.ahpei
9.chanan
10.cherrylung *re-confirm*
11.wahcarol(到)
12. poonhui (到)
13.gigiso (到)
14.yk (到)
15.baby111(到)
==============================
********Full********

大宅

Dear All

時間:8月10日星期三晚上 7:00

1.cherrychung (到)
2.mandymfl (到)
3.CKBBQ (到)
4.豹豹媽媽 (到)
5. sandylam(到)
6. VVbaby (到)
7. 冰極 到
8.ahpei 到 !!!! 唔好漏左我 !!
9.chanan
10.cherrylung *re-confirm*
11.wahcarol(到)
12. poonhui (到)
13.gigiso (到)
14.yk (到)
15.baby111(到)
********Full********

大宅

[size=medium]攪手~

可否比個"思家菜"o既[size=medium]地址同個[size=medium]地圖o黎睇睇...[size=medium]謝謝

男爵府

[size=large]Dear All

[size=medium]已用大名龍小姐訂咗15位於7:00pm,任飲任食時限為兩小時,所以請各位依時出席,七時恭候,同時入席,遲咗冇得食

[size=large]尖沙咀棉登徑8號地下3及4號舖

大宅

[size=xx-large]THANK YOU

大宅

我放6:30, 最快最快7:15-7:30先到, 你地食先啦.

同埋我想問, take mtr, 係未 d2出口最近?

大宅

醒目開學勳章

Re: 再續C9之夢------卡拉OK

問左serenacheung佢話最好8月23日舉行卡拉ok唔知各位有冇興趣參加呢!

[size=large]8月23日C9卡拉OK之夜

豹豹媽媽
cherrychung

男爵府

cherrychung 寫道:
問左serenacheung佢話最好8月23日舉行卡拉ok唔知各位有冇興趣參加呢!

豹豹媽媽
cherrychung
cherrylung

[size=medium]CherryChung

咁serenacheung會唔會去?

別墅

豹豹媽媽
cherrychung
cherrylung
serenacheung

cherrylung,
我已經搬定屋lu (雖然間屋仲有好多一盒二盒未開箱!! ), 但上次miss左c9之夜, 今次一定要玩番吓!

禁止訪問

男爵府

[size=large]Thanks! veronica

聽落幾吸引呢
Causeway Bay對我嚟講唔遠呢 ,因為今日啱啱去完Time square同朋友dinner,半粒鐘左右車程,CEO平時比我印象係幾貴呢,係唔係因為你識人/多人去,所以平D呢 Thanks!

[size=medium]sernacheung

今云人少少,都會照去wet番晚,哈哈哈~~ 我諗成晚我都會同豹媽霸住個咪呢

別墅

記得預埋我

禁止訪問

男爵府

豹豹媽媽
cherrychung
cherrylung
serenacheung
veronica (如果去ceo,我可以訂房)
wahcarol

別墅

好似唔係好多人去wo,不如再約過啦.......等多d人先去啦....

男爵府

我好想去呢, 不過星期三一早飛, 所以去唔到.
係咪改期先?

大宅

醒目開學勳章

豹媽有事在身,cherrylung病左,所以明天c9之夜要取消啦! :cry:
我地9月再約過去唱啦!

首頁

尾頁

跳至