潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

約$1,000手錶 有冇好介紹?

禁止發言

Re: 約$1,000手錶 有冇好介紹?

大宅

guess :mrgreen:
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

子爵府

我剛剛上星期買左呢隻!
折左$1215~

我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

大宅

2019新春慶豚圓

tiffany_wong,

咦, 幾好喎, 請問係邊度買架?

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我個Friend 最近開左間 watch shop 有鑽石錶, 鋼錶, 水晶手鐲等. 你話 dorchiu 介紹, 有折頭

watch shop

子爵府

yiumama 寫道:
tiffany_wong,

咦, 幾好喎, 請問係邊度買架?

yiumama:

Marc Ecko 尊門店賣$1350!
我在加連威老道夾柒咸道的鋪頭買的,因為有10%off!
但我買的時間已經是最後一隻啦!

其實playboy有隻,同呢個款好似架!
仲平好多添~
$748~
我在新城市見到,仲有15%off!

子爵府

其實我自己鍾意鋼帶多d,同埋鍾意錶玉重身。
所以先買Marc Ecko !
因為Marc Ecko 可以加$350轉鋼帶!

playboy錶玉輕身好多,同埋唔可以加錢轉鋼帶!

所以買Marc Ecko !

民房

you can go to Mong Kok to buy too, they will give you85%.

別墅

DKNY

子爵府

Agnes B

首頁

尾頁

跳至