嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

高低餐搖椅好用嗎?

As above.

珍珠宮

睛靈勳章

Re: 高低餐搖椅好用嗎?

好用

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好用
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

非常好用, 有時寧願放他到Highchair好過放落床, 因為Highchair兩側圍著他, 令他好有安全感, 少d哭!

大宅

係咪講緊 combi 果隻? 仲有冇其他牌子呢?

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係用 combi 既.

仔仔而家食糊仔時, 飲完奶及食完糊仔後一小時, 我係比佢坐係低餐搖椅. 如果, 將亞仔一飲完奶打平比佢訓, 佢就會立即打 "C egg" 或 嘔少許奶.

我唔會買高餐搖椅既, 因為我怕亞仔大過少少時, 佢會爬高爬低好危險.

大宅

我 arm arm 響 0/3 baby 買咗張 high chair, 之前睇過 chicco, combi, chicco made in china, 仲要貴 d, combi 高度較低, 同埋比 bb 試坐過, 見佢坐 0/3 baby 果張舒服 d, 所以咪 買咗 0/3 baby 果張 lor.... 我都考慮咗好耐....

別墅

I am using Aprica. BB like it more than his bed in daytime.

大宅

Can 1 month baby use this?

別墅

我個b用Combi, 基本上頭個幾月佢都無訓過bb 床, 夜晚都係訓張Combi 餐搖椅.
而家佢日頭會係廳訓Combi, 夜晚先返入房訓bb 床.

大宅

Thanks. Which model of Combi high chair are you using and how much is it?

大宅

hkbuffet ,
combi有兩隻high chair , 一隻出面賣$1800 有間shop賣$1380 , 另一隻出面賣$2400

大宅

I also use Aprica...I think it's very good.

公爵府

畀面勳章

[quote]
kitty&mimmy 寫道:
hkbuffet ,
combi有兩隻high chair , 一隻出面賣$1800 有間shop賣$1380 , 另一隻出面賣$2400

大宅

雪晴晴 ,
check pm pls

大宅

I also want to know which shop and which model is better?

禁止訪問

大宅

我都想知邊度咁平

複式洋房

[quote]
kitty&mimmy 寫道:
hkbuffet ,

大宅

ALL,
check pm

首頁

尾頁

跳至