論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

請問將軍澳"標緻僱傭"好唔好(有分店係沙田,藍田, ...)

如題,請幫忙,萬分感激.

別墅

Re: 請問將軍澳"標緻僱傭"好唔好(有分店係沙田,藍田, ...)

我有個朋友响標緻到請咗2個ユ人, (1個比佢自己, 幾好後甬請另一個比奶奶), 佢話follow up 幾好, 有心介紹好的エ人, 唔會亂"室"工人比你, 我本來都想响佢到請工人, 但睇唔"arm", so far 我覺得幾好禮貌.
我睇中環嗰間, 好似叫catherine.

複式洋房

Re: 請問將軍澳"標緻僱傭"好唔好(有分店係沙田,藍田, ...)

我都是找將軍澳"標緻僱傭"幫我請賓記,記住找BRANCH MANAGER- MS ZOE CHENG, 話陳太(招積妹媽咪)介紹來 ,佢公司D賓MAID都OK!

複式洋房

請問將軍澳那處 ?

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我第二個工人就係沙田分店到請, 佢地既服務好好, 但係係d好有d問題...sofar我都覺得ok...

別墅

好同意Mo-b的意見,真係有心幫助你找合適的工人,同埋follow up service幾好,我的印印在將軍澳請的已做了兩年,剛剛續了新約。 :lol:

禁止訪問

男爵府

2019勳章

mo-b, sephina, mrs.so, longchungma,

真係好多謝你地回應,因我係新都城睇左好多間,聽你地咁講,一於鎖定目標係呢間,million thanks.

複式洋房

chaimum,

請問新都城第幾期, 邊層樓?

男爵府

2019勳章

貴花田媽咪,
係新都城第一期第二層(即地鐵上一層)Shop 270

複式洋房

chaimum,

Thanks a lot your information

大宅

我第一個同第二個工人都係o係將軍澳"標緻" 請的, 她們的 Service 好好, 特別係 Zoe Cheng, 她好專業, 而且了解清楚客戶所需, 唔會亂o甘求其搵D妹比客, 會比客觀意見你, 不過請工人都要睇下好唔好彩, 但一旦唔好彩有事要搵佢地幫手解決, Zoe 會好幫忙, 所以 agent 好唔好都非常緊要, 千祈唔好貪埋D 平手續費的 agent , 因始終一分$一分貨, 本人覺得將軍澳標緻係唔錯!

別墅

Can I have the phone no. of this agency? Many thanks.

民房

Dear Tszhim,

可否pm將軍澳標緻的電話號碼給我? 他們的收費如何 (請印印)?
Many thanks.

複式洋房

Hi, yanyanfish:

標緻 Tel:21911833 Ms Zoe Cheng (Branch Manager)
我建議妳可先上綱睇睇d質素先上去。
http://www.housemaid.com.hk/web/index.html

別墅

Dear all,

Any good staff in Shatin office? How about their service in Shatin office? anyone tried before?

Regards,
longlongmom

民房

我之前找沙田那間搵工人,未請那時便態度好,
但之後就發覺個Agent乜都唔識!
做錯野,個Agent還聲大夾惡!!

最後抄左個工人都無Follow,又話包換!

首頁

尾頁

跳至