美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

咁如果40磅呢????? 而家係唔係有discount呀???

原帖由 安安太太 於 11-1-19 13:21 發表
我50磅要$13992

我好耐無留言了, 因為自己成日亂食野, 都無輕到, 轉眼間, 我的療程還有兩星期就完了, 宜家125磅, 減了32磅, 不過我同營養師講我唔會就咁停頓, 我會慢慢減, 希望我都會有一天到110磅啦! ...

男爵府

HIHI,各位好...我係新JOIN會員...之前有追開你哋個POST,覺得大家响LEE到有個支持...我好想JOIN埋傾計....

我6/1開始咗PLAN,宜家仲係減得幾磅...結果營養師建議我食薯仔餐.跟住我响你哋個BLOG到,學咗CD媽教既食譜,整咗個薯湯,都OK喎...希望食咗個餐可以減得好D啦

大宅

好媽媽勳章

我都想減多20lbs, 但真係過埋個冬天先, 實在太難頂啦

我監控期再見多兩次就完晒了, 前日同我個c講
"I'll be back"哈..

我50磅要$13992

我好耐無留言了, 因為自己成日亂食野, 都無輕到, 轉眼間, 我的療程還有兩星期就完了, 宜家125磅, 減了32磅, 不過我同營養師講我唔會就咁停頓, 我會慢慢減, 希望我都會有一天到110磅啦! ...

大宅

好媽媽勳章

時間過得好快架炸, 依家幾磅, 好快就幾十磅架啦, 哈...
d媽仲有好多好食譜, 包你冇失望架

原帖由 nochoice83 於 11-1-19 15:15 發表
HIHI,各位好...我係新JOIN會員...之前有追開你哋個POST,覺得大家响LEE到有個支持...我好想JOIN埋傾計....

我6/1開始咗PLAN,宜家仲係減得幾磅...結果營養師建議我食薯仔餐.跟住我响你哋個BLOG到,學咗CD媽教既食譜,整 ...

男爵府

manyu...點解仲要返去既...真係好難keep到架...

cd媽一定好鍾意整嘢食...見佢d食譜好正呀

大宅

Man, 你join 唔join kf ar?

點解你監控期咁長的? 我已經完左2個月監控同去左一次kf添,我記得你好似同我咁上下時間完programme ka.

原帖由 manyu0826 於 11-1-19 15:40 發表
我都想減多20lbs, 但真係過埋個冬天先, 實在太難頂啦

我監控期再見多兩次就完晒了, 前日同我個c講
"I'll be back"哈..

伯爵府

好媽媽勳章

好凍呀...
我下一部的計劃係煮一次咸湯丸
另外寫多個...無糖桂花馬蹄糕((呢個未試做..睇下成唔成功先))

你地還有什麼想煮想食??

((你地邊個要煮蘿蔔糕...要我上門幫手就要快d開聲了))

別墅

好凍呀...
凍到我中咗招病足2個星期, 睇咗3次E生...
因為咳得好緊要, 完全冇餵口食唔落
跟唔到餐單, 所以尋日見C落咗3.X磅
今日開始精神好D, 拿拿聲襯暖煲薯湯
溫暖得嚟, 又多D營養

D媽嘅無糖桂花馬蹄糕好吸引呀
如果無糖桂花紅豆糕唔知又得唔得呢?
我都好想食蘿蔔糕呀? 整就恐怕無能為力...我廚藝實在麻麻呢

大宅

好媽媽勳章

照計應該係完咗, 不過我C之前放假, 可能佢計番比我啦.
前日我C叫我比相佢, 可能有機會做WEB STAR, 如果得咗就好啦, 慳番D, hehe....

原帖由 karjo214 於 11-1-19 17:16 發表
Man, 你join 唔join kf ar?

點解你監控期咁長的? 我已經完左2個月監控同去左一次kf添,我記得你好似同我咁上下時間完programme ka.

大宅

好媽媽勳章

唔係, 不過我想夏天再瘦d, 最好有少許骨感, 就fit晒啦

原帖由 nochoice83 於 11-1-19 16:40 發表
manyu...點解仲要返去既...真係好難keep到架...

cd媽一定好鍾意整嘢食...見佢d食譜好正呀

大宅

ic. 好呀,我們呢到地靈人傑,出好多web star 。

呢牌我做運動勁易超標,唔知係咪心跳表有問題,我踩stepper 快小小都超,但自己一d熱的感覺都冇。下次上返米記問吓先。
原帖由 manyu0826 於 11-1-19 21:53 發表
前日我C叫我比相佢, 可能有機會做WEB STAR, 如果得咗就好啦, 慳番D, hehe....

男爵府

蘿白糕係我致愛,cd媽係唔係卜會出食譜呢,定已經出咗

男爵府

恭喜呀web star係有乜著數
原帖由 manyu0826 於 11-1-19 21:53 發表

大宅

我依家有張$500coupon,
如果大家有用的話就PM我啦~

但唔可用黎extend減肥期,
同埋至少join 兩個月plan先得.

^^

大宅

原帖由 ABCD媽咪 於 11-1-19 19:55 發表
好凍呀...
我下一部的計劃係煮一次咸湯丸
另外寫多個...無糖桂花馬蹄糕((呢個未試做..睇下成唔成功先))

你地還有什麼想煮想食??

((你地邊個要煮蘿蔔糕...要我上門幫手就要快d開聲了)) ...

我想問可唔可以參與妳地整蘿蔔糕呀???因為我都好想整呀?

男爵府

D媽, 你都係搵個地方教大家整啦, 你係咁上門就真係唔掂無晒時間, 因為我又想整呀, 我舊年整左年糕, 今年唔想整, 但我亞婆竟然叫我整底比佢食...真係唔想整啊

男爵府

今日返去見, 前前後後重左10LBS , 過去1個月重左3LBS, 脂肪多左0.3%, 翜要我見密D,下星期要返去再見, 佢比左高"籤"餐我食, 話跟足食3日一定瘦2LBS返去, 我尋晚開始有時間做返運動喇, 踩左30MINS WII FIT單車...今晚我老公開定比我, 依傢去做喇...

伯爵府

原帖由 tomatolala 於 11-1-18 14:32 發表
係呀!唔好步我地步塵,更要以Lucky為誡呀!

kaka~~~

禁止訪問

男爵府

我50磅要$13992

$13992 是已經75折左嗎 ?

首頁

尾頁

跳至