跳至

首頁

尾頁

別墅

好動嗎??

我想問下你地六個月既BB會唔會好好動, 我阿B無時無刻都要玩, 一同佢企,佢就猛咁跳, 一擺佢係張床, 佢就要反身, 唔理你係咪同佢換緊片, 有時見佢喘晒氣身水身汗, 諗住抱佢坐一陣, 佢都唔制, 一定要起身行, 就算飲奶,有時都玩一餐, 有人行過或講野, 佢都要八埋一份, 我有時諗佢會唔會太活躍呢, 你地個BB係埋都係咁,分享下呀.

大宅

Re: 好動嗎??

Dear A
Of course our bb always active due to the bb is 馬騮仔女.
我 BB 昨晚 (6mths 3 weks 2days) 識爬了 (雖然末識坐).
99 放個
太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

別墅

mcrl,

"Of course our bb always active due to the bb is 馬騮仔女" ..... yes! yes!

嘩, 你阿B識爬啦? 好勁呀, 咁要更加睇實啲啦, 以後仲忙呀.

複式洋房

兩位媽媽....我個b都係咁呀.
佢仲要似足老豆....大大件....我本身係細細粒.
所以好難服持佢呀....
對手就斷呀!!

大宅

My 99 also say : 對手就斷呀!!

:lol: :lol: :lol:

glow 寫道:
兩位媽媽....我個b都係咁呀.
佢仲要似足老豆....大大件....我本身係細細粒.
所以好難服持佢呀....
對手就斷呀!!

太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

大宅

我個女都係成日要人幫佢彈彈下!行開一陣去洗手間,或者飲杯水,只要佢見唔到人,佢就會大叫,然後喊!我就要一路去洗手間一路嗌住bb,bb,等佢知道媽咪o係度.

大宅

hi 各位媽咪:

我個女早排已經識坐,健康院姑娘都贊佢 ,但係唔識爬, 佢好鐘意企,但係自己有唔識,要人好似舉重咁舉高,手都柔埋,唔知你地有無腰骨痛?

別墅

腰骨就唔係好痛, 但隻手就斷啦!

豬仔媽媽 寫道:
hi 各位媽咪:

我個女早排已經識坐,健康院姑娘都贊佢 ,但係唔識爬, 佢好鐘意企,但係自己有唔識,要人好似舉重咁舉高,手都柔埋,唔知你地有無腰骨痛?

大宅

豬仔媽媽 寫道:
hi 各位媽咪:

豬仔媽媽:

我個女都識自己坐 (一會兒), 但都係唔識爬架. 佢都好鐘意企同行 (一兩步). 佢爸爸都好鐘意好似舉重咁舉高佢玩飛飛飛的, 我對手就無力喇, d 咁粗重既野就留番比老公.

Joycelyn :wink:

大宅

Joycelyn 寫道:
[quote]
豬仔媽媽 寫道:
hi 各位媽咪:

豬仔媽媽:

我個女都識自己坐 (一會兒), 但都係唔識爬架. 佢都好鐘意企同行 (一兩步). 佢爸爸都好鐘意好似舉重咁舉高佢玩飛飛飛的, 我對手就無力喇, d 咁粗重既野就留番比老公.

Joycelyn :wink: [/quote]

hi Joycelyn,

我老公晚晚都夜返,所以多數我同bb玩舉重遊戲,攪到手臂都粗咗 :-( :-( :-(

別墅

梗粗啦, 日日捧住個18/ 19磅既B wor!!

豬仔媽媽 寫道:
[quote]
Joycelyn 寫道:
[quote]
豬仔媽媽 寫道:
hi 各位媽咪:

豬仔媽媽:

Joycelyn :wink: [/quote]

hi Joycelyn,

我老公晚晚都夜返,所以多數我同bb玩舉重遊戲,攪到手臂都粗咗 :-( :-( :-( [/quote]

大宅

我身形細細粒,所以我bb無你地dbb咁重,但係抱得多,米攪到腰酸背痛囉!

[quote]
Ah-Goo-Chu 寫道:
梗粗啦, 日日捧住個18/ 19磅既B wor!!

別墅

我都唔知我個女依家有幾重,明天去健康院做檢查就知啦,唔知有冇18磅呢... 不過抱佢真係手都破!! 所以出街都係要用揹帶或者用車....

至於話好動,這層當然不用說啦。佢真係冇時停,佢已開始識爬,放佢係張大床度,佢可以四圍去,真係睇少一陣都唔得。因為好驚佢又趺落床....
2005年2月1日於瑪麗醫院出生

別墅

豬仔媽媽,

講起身形就傷心啦, 我未生前都係細細粒著細碼衫架, 生完之後成個人大佐一個size啊, 唔係肥咁簡單, 因磅數又唔係差好多, 而係手呀腳呀都比以前大佐粗佐, 都唔知點解. ?-( ?-(

大宅

豬仔媽媽,

講起身形就傷心啦, 我未生前都係細細粒著細碼衫架, 生完之後成個人大佐一個size啊, 唔係肥咁簡單, 因磅數又唔係差好多, 而係手呀腳呀都比以前大佐粗佐, 都唔知點解. ?-( ?-(

Ah-Goo-Chu:

你好似無講個肚腩和籮油都大咗踻, 千其唔好嬲, 我係講我

別墅

豬仔媽媽,

肚腩同籮油仲駛講咩!! :tongue: :tongue: 呢啲死位, 要去減肥公司先搞得店架構!

別墅

做乜又提起d 傷心事喎 :-( :-(

[quote]
豬仔媽媽,

肚腩同籮油仲駛講咩!! :tongue: :tongue: 呢
2005年2月1日於瑪麗醫院出生

大宅

豬仔媽媽,

肚腩同籮油仲駛講咩!! :tongue: :tongue: 呢啲死位, 要去減肥公司先搞得店架構!

Ah-Goo-Chu :
我初初生完一個月後就即刻去咗美容院電肚腩,好勤力monday & wednesday & friday, 真係可以減到, 不過後來無去, now only swimming once week, 依然都總有個肚腩, 不過都好過兩個月之前. :lol: :lol:

大宅

夠我慘? 我依家筋膜炎要睇物理治療添啊! :-(

別墅

豬仔媽媽,

因為我開刀生, 所以唔敢去做機收肚, 我諗個肚腩有排先趕得走啊.

首頁

尾頁

跳至