自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

請問大家係邊間影婚紗相? 影左幾多錢? 靚唔靚?

如题

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 請問大家係邊間影婚紗相? 影左幾多錢? 靚唔靚?

我係羅浮宮到影,影左大約四萬元,但好靚架。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我係蒙羅麗沙影,好靚喎﹗
我係個度的計劃係四千幾元,
又有大油畫,仲有幾多野送架﹗
我同我老公d衫任選架
(e d要同個sales講價咁講返黎架﹗)
,不過我地拿了好多相,
所以用左成二萬元,
其實你要很平的計劃都有好多架,
睇下你想要d乜先得,
你唔要大油畫,個計劃千幾二千元都有架﹗
但你計劃太 平可能d影相師父唔係咁得 都唔定架,
(但三、四千幾元一個計劃就差唔多囉﹗)
還有,很多時不是邊間婚紗公司問題,
而係佢地比乜野化妝師並影相師父問題架﹗
(我地就要求佢地個日比個好的化妝師及影相師父我架﹗
仲唔洗加錢個種tim)
所以你最緊要諗諗你想要d乜野先囉﹗
希望幫到你啦﹗

大宅

我係Monalisa同新天地影架, 共用左萬二蚊左右啦, 因為新天地係酒樓送, 所以慳番d錢
Monalisa真係影得好靚, 個妝又正, d service 又好

Love You Baby

珊瑚宮

好媽媽勳章

我喺新天地同羅浮宮都有影過,新天地影完出嚟效果好靚用左二萬幾,但羅浮宮影完我同老公都覺得好差同埋佢d sales好無禮貌,最後只係用左原本個四千幾蚊攞返十五幅相走 :-(

男爵府

熱血勳章

係法國影,$5000多D

公爵府

好媽媽勳章

我係新天地影, 一共用左$8xxx, 效果都幾滿意

我朋友就係monalisa影, 勁靚, 好似影左幾貴下, 不過一生人一次, 影得靚冇所謂喇 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

法國, $1x,xxx 一般

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Monalisa(04年影),$20,xxx
貴少少但好靚
[url][/url]

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ClaireMa 寫道:
Monalisa,$20,xxx
貴少少但好靚

我都係monalisa. 無論個妝,d景, d sales同個攝影師都好, d相好靚. 萬幾蚊. (不過好多年囉.)
不過d sales真係好nice.
Latte, 又名臭TE或臭喵

侯爵府

我响羅浮宮, 用咗$14000, 好滿意. :-P

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

嘩, 好貴呀!!

esmehouse 寫道:
我係羅浮宮到影,影左大約四萬元,但好靚架。

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我係今年先影架﹗

大宅

我係羅浮宮影 用左3萬幾
加埋個 女影 我都覺得幾靚

男爵府

我都係羅浮宮影, 用左3萬幾, 但而家拿出黎睇都吾覺out wor! 因為佢地吾會化好濃, 幾清下 !!!!d service 都吾錯, 但揀相時就越揀越多, so 我覺得不如揀個貴d plan啦, 益下自己ma, 著多幾套衫. :wink:

首頁

尾頁

跳至