嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB 幾大可以唔洗掃風 ??

如題 ?? 因為我個 BB 要掃好耐, 佢食奶可以食 10 分鐘, 但掃風可能掃 30 -40 分鐘, 如果係夜奶時間掃唔到又唔夠膽比佢訓喎 ~

侯爵府

好媽媽勳章

Re: BB 幾大可以唔洗掃風 ??

我之前都有 問過 d mami 話bb 自己識坐就ng 晒掃風 but 我都係穩陣d 仲有同阿b 掃架

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

六至七個月到啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

六七個月左右我就無掃喇, 不過我會抱直佢, 等佢自己ur 出來.

大宅

我個bb 3個幾月已經唔鍾意我地同佢掃風,
我地會俾佢坐多一陣,唔嘔就算了

子爵府

我2嗰小朋友都你6個月
口畏完奶,佢地一坐起身
就自已出風

男爵府

好媽媽勳章

3個幾月, 亞囝識轉身, 我已經冇幫佢掃了!!!

民房

my bb now 8mths still need me 掃風, is between of feeding milk why????????, if no掃風, bb cannot continue feeding

男爵府

我個 b 大約 4 個月唔使掃風了.

侯爵府

7 個月到~
我家有隻曳曳豬

首頁

尾頁

跳至