自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

急問 如果生日有同事mama 丁丁 晒唔晒做白金

如題 but 佢mami 我地都識

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 急問 如果生日有同事mama 丁丁 晒唔晒做白金

不用

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

不用

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

你生日紅事唔好撞白事,不用做白帛。

侯爵府

2024年龍年勳章

?-( ?-( ?-(

已刪除用户

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

popoivman 寫道:
你生日紅事唔好撞白事,不用做白帛。

Agree...

男爵府

唔好做喇, 紅白相沖呀

首頁

尾頁

跳至