自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

亞視既危險人物...

唔知點解我覺得亞視既危險人物好似越黎越冇咁好睇..
定係d case既問題?
唔知大家有冇咁既感覺?
[img align=left]http://img30.imageshack.us/img30/1982/221mf.gif[/img]

別墅

Re: 亞視既危險人物...

So far I still felt OK la.... For ATV, this is a very good program la.

大宅

我仲有睇, 佢地d 演員, 真係俾心機做戲, 好過好多無記的新上位姐仔和哥仔la...

大宅

I still prefer the program when it was on radio....

侯爵府

好媽媽勳章

其實佢d case 係米完全跟足 個時發生既情況 我有時覺得好似 改得好離題 甘 另外最唔掂係 個主持 ms. yung d 化妝嚇死人塊面又腫又肥 成日keep 住 3�4 面 對眼又惡 我一見佢講野 即刻轉台 

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我覺得一件案件一至兩集ok!但三集就拖得太長啦!會好悶!(同埋佢地都將單案改動好多

男爵府

我唔睇醫道, 所以覺得佢ok喎

複式洋房

我老公晚晚都睇,佢話好睇過無線d劇集,我都覺得係.

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

ShinTeresa 寫道:
其實佢d case 係米完全跟足 個時發生既情況 我有時覺得好似 改得好離題 甘 另外最唔掂係 個主持 ms. yung d 化妝嚇死人塊面又腫又肥 成日keep 住 3�4 面 對眼又惡 我一見佢講野 即刻轉台 

係呀, 亞翁小姐, 無時無刻都要三七面, 有好多個short明明佢向前行, 佢都要三七面咁行, 以為佢

別墅

I don't like her also.
But the story is OK la.

珍珠宮

無線而家冇野睇, 有時轉過去睇, 覺得D故事都OK既.

洋房

原來 "hello kitty藏人頭+烹屍案"個單, 死者個仔入左孤兒院!

佢老豆因為另覓新歡, 將個仔送左入孤兒院! 好慘呀 :-( :-( :-(

別墅

應該唔係.

據我所知,
佢老豆另覓新歡係真,
仲俾狗仔隊影過.

但個小朋友已經俾一對晌澳洲o既夫婦領養左.
移左民好幾年喇.

洋房

但我岩岩睇完危險人物本書, 翁靜晶交待.... 話佢入左孤兒院架喎!

子爵府

我唔睇e道, 只好睇果度==>危險人物,
其實兩三集一個故事都ok, 太長會好悶, 唔想追.
翁小姐都年過40, 真人好好多, 40多歲的師奶都算ok,
我見過佢幾次, x先生墮樓後, 我都見過佢同劉師父拍拖去
街街, 不過上鏡就............
願主與你們同在,也與你的心靈同在!

別墅

個小朋友確實曾經住過孤兒院,
但為時唔係好耐,
因為單野轟動,
好多有心人都關心個小朋友o既去向,
所以, 吸引左對好心澳洲夫婦黎領養.

我有朋友晌司法界同社署做,
應該冇錯.

洋房

我睇危險人物, 覺得翁靜晶個樣有d恐怖

頂爺:
oic 原來係咁! 咁個小朋友而家都叫幸福呀! 最小唔駛跟埋個咁既老豆

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我地一家都prefer"危險人物"都唔睇醫道...
不過我都係覺得收音機果陣好聽d~

首頁

尾頁

跳至