嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

保嬰丹

有無人試過比bb食呀??我有問題想問呀~~~
咩牌子好呀???
bb幾大可以食呀???
食左有咩好??
食左效果點呀???
^0^

男爵府

Re: 保嬰丹

我買余仁生, 盒面話好細個已食得, 我就6個月大先俾亞b食.
我通常同亞女無啦啦打好多噴嚏,咁我會俾定佢食半枝, 之後就無再打喇...

別墅

我都係買余仁生,有信心d

男爵府

仲有..我見余仁生好似長期都做特價咁, 係$69一盒有六樽

大宅

u go where buy $69一盒有六樽, 長期都做特價,pls say for me thx!!!!

大宅

係余仁生專間店長期做特價 $69, 屈人寺多數都係 $69, 不過屈人寺好多時會全店做九折, 你可以問定 d sales, 咁先去買咪再抵 d 囉.

屈人寺, 好多時都係星期日做九折 (奶粉尿片公價無份), 不過你要睇清楚佢係做原價九折定係標價九節喎.
mamimaggie 寫道:
u go where buy $69一盒有六樽, 長期都做特價,pls say for me thx!!!!

大宅

我都係買余仁生, 有信心d. 萬寧都係長時間買$69.
http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

大宅

保嬰丹有清熱同埋定驚作用, 我會一星期比一樽囝囝食作保健用途, 上次去余仁生買嘢時, 個店員話咁樣定時比bb食健康都會好啲喎! 信不信由你!

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

咩牌子好呀??? 我買余仁生
bb幾大可以食呀??? bb兩個月時已經比佢食
食左有咩好?? 亞囡訓覺成日紮醒, 食左一排之後, 情況有改善
食左效果點呀??? ok

首頁

尾頁

跳至