嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

請問各位係沙田住既媽咪--沙田新城市有冇好既兒科醫生介紹? 因為我想帶bb打5合1針? thanks!!

請問沙田新城市有冇好既兒科醫生介紹? 因為我想帶bb打5合1針? thanks!!

大宅

Re: 請問各位係沙田住既媽咪--沙田新城市有冇好既兒科醫生介紹? 因為我想帶bb打5合1針? tha

christy ,
你一定要新城市呀?我知道第一城有間幾出名的兒科,馮宜亮醫生,但就貴D',我個大女&細女都係睇大圍,蔡慧雄醫生,我覺得蔡醫生都幾好,都係bk d''mami介紹我去睇的,又夾到我個女,我今日去問過蔡醫生打5合1,$500,第6個月就打6合1,$550,我都會同mimmy去打

男爵府

2019勳章

Re: 請問各位係沙田住既媽咪--沙田新城市有冇好既兒科醫生介紹? 因為我想帶bb打5合1針? tha

kitty&mimmy :

Thanks 你! 我諗我會睇馮宜亮, 因為我住馬鞍山近我麻..哈..哈....mimmy 而家好d 未呀, 使唔使食藥呀?

kitty&mimmy 寫道:
christy ,
你一定要新城市呀?我知道第一城有間幾出名的兒科,馮宜亮醫生,但就貴D',我個大女&細女都係睇大圍,蔡慧雄醫生,我覺得蔡醫生都幾好,都係bk d''mami介紹我去睇的,又夾到我個女,我今日去問過蔡醫生打5合1,$500,第6個月就打6合1,$550,我都會同mimmy去打

大宅

christy,

我個晴晴豬係o係沙田中心o個間盈健醫療中心個梁美衍e生打ka,我覺得梁e生好細心,晴晴打針後只係叫o左一聲,都冇喊度,而且o個度打5合1針都係$400

大宅

christy ,
mimmy 好d''喇,醫生話開比mimmy

首頁

尾頁

跳至