自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

沙灘水質~~

尋日好熱, 有無人去左沙灘玩呀, 不如講下去左邊個沙灘同埋好定唔好, 我去左大清一灘水質都唔錯, 不過條長樓梯好攞命呀~~

大宅

Re: 沙灘水質~~

我去了Stanely 舂 x 角
水質麻麻 ~~ 而且大浪,好似海啸咁d 浪拉你出去,又推番你上岸,好驚 ~~ 令我想起海啸d 人真係好慘 !!

複式洋房

我好驚有食肉菌

男爵府

好媽媽勳章

Love_U_Suddenly 寫道:
我好驚有食肉菌

邊個灘有呀???

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

星期日我都係去大清 , 果日好多人呀係個灘到都好擠迫

MUD係海灘都有食肉菌咩好驚呀!

子爵府

我星期日去左石澳.. 沙就ok幼, 但水質麻麻... 但比我上一個星期去好

但真係好大浪囉.............

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我又係plan梗去沙灘呀!唔知去上長沙定下長沙呀?
網頁就話上長沙水質好,但我見呢到有人話下長沙好????

泳灘水質click here

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

講水質一定離島及西貢好架喇!多數一級至二級

南區水質比較差多數二至三級

子爵府

我都去左呀!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

複式洋房

複式洋房

穎穎媽咪 寫道:
我又係plan梗去沙灘呀!唔知去上長沙定下長沙呀?
網頁就話上長沙水質好,但我見呢到有人話下長沙好????

泳灘水質click here

請問坐什麼車去?
thanks
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

大宅

穎穎媽咪 寫道:
講水質一定離島及西貢好架喇!多數一級至二級

南區水質比較差多數二至三級

I don't think so!!

上星期去貝澳, d沙黑媽媽, d水好多垃圾,
水溫仲好熱,攪到好無mood!!

:-( :-(

首頁

尾頁

跳至