香港18區媽媽會

跳至

大宅

有無荃灣/葵青區幼稚園介紹呀?

各位好
我係荃灣區媽咪,想幫囡囡報幼稚園,請問有無荃灣/葵青區幼稚園介紹呀?

珍珠宮

Re: 有無荃灣/葵青區幼稚園介紹呀?

我都想知呀, 唔該!

大宅

我都想知呀, 唔該~~~~heheeh
該用戶已被刪除

伯爵府

珮珮媽咪 寫道:
荃浸, 荊冕堂, 聖母等幼稚園算是數一數二的.

你指的荊冕堂係咪在葵涌村春葵樓哥間呀?
該用戶已被刪除

大宅

請問荊冕堂有幼兒園嗎?或葵涌村附近有嗎?

男爵府

請問點解呢兩間價錢差咁遠呀?
珮珮媽咪 寫道:
IanIan:

係大窩口那間荊冕堂幼稚園. 佢間學費係貴過葵涌村那間.
我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

跳至