嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

明珠台今晚會播映一套關於過敏症的節目

各位小朋友患有各類過敏症的媽咪,

明珠台於19/7星期二(即是今晚)8:30將會播放一套關於過敏症的節目, 大家有興趣的請不要錯過.

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 明珠台今晚會播映一套關於過敏症的節目

thx

大宅

Thanks !!!

大宅

thanks

大宅

多謝報料!

珍珠宮

複式洋房

thanks

侯爵府

好媽媽勳章

岩岩睇完 都講得幾詳細 good 希望多d 呢類節目啦

男爵府

熱血勳章

好慘呀…真係咩都假,健康最緊要!

禁止訪問

子爵府

ShinTeresa 寫道:
岩岩睇完 都講得幾詳細 good 希望多d 呢類節目啦

我book mark 左都唔記得睇呀! :-( (仲想看看有無方法處理我自已的過敏反應添。) :-(
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

大宅

哎唷! 我miss咗個節目tim~
請問各位媽咪有冇錄低咗個節目呀? 係用DVD機錄咗ge, 可唔可以copy張比我, 我寄隻"碟"比你同埋回郵信封, 好嗎? 如有, 請你pm我, thank you!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

幾好睇,又可以知多 d
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

fong7346 寫道:
請問各位媽咪有冇錄低咗個節目呀? 係用DVD機錄咗ge, 可唔可以copy張比我, 我寄隻"碟"比你同埋回郵信封, 好嗎? 如有, 請你pm我, thank you!

我都想要呀。如果各位媽媽有的話,pm我呀!我亦會寄回郵信封和碟(是否一般電腦燒碼用的碟?)給你的。thanks呀。
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

:-( :-( :-(
我女2001年1月8日QE出世  

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Me Too. 我都好想睇, 因為我自己本身有 "過敏症"呀. 同埋, 我覺得亞仔都有呀.

gloriap 寫道:
[quote]

:-( :-( :-( [/quote]

大宅

我都冇睇呀 :-(
可唔可以燒埋俾我呀∼

首頁

尾頁

跳至