美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

chanel 護膚品好唔好用呀?

用過那種? 我見價錢都唔係好貴...補濕好唔好用?

複式洋房

Re: chanel 護膚品好唔好用呀?

我用緊hydramax(保濕line)既moisture boost gel
cream ($410 50ml) 同埋hydrating mask
($240 75ml),我覺得幾正呀!
正考慮買serum,我又想保濕...又想抗衰老...所以仲
未諗定買age delay serum定hydramax serum.
我去左海運個間買,d sales好好人,你可以試下d product
上手.

大宅

我都用緊佢條美白line,超美白缷裝乳、爽膚水、精華液、超美白晚霜(好保濕)同潤澤保濕乳液,效果都唔錯,呢個價錢黎講不過不失。

rennielo
我都想試下佢隻hydrating mask,個次做左個45分鐘免費嘅facial佢幫我full完出黎塊面真係唔同晒,個sale姐姐話係塊mask嘅效果,本來想買埋,但已經買左好多(屋企仲有好多水份mask呢),諗住下個月先買,可唔可以講下點正法呀?
珍惜眼前人[/url]

大宅

之前個sales俾過age delay D sample 我,感覺幾好,但我25歲,好唔好買呢. 下次我會買保濕用.
又一城専店,之前買滿$800可以有一次FREE Facial,唔知而加有冇?

複式洋房

仙姐,
我用完mask會搽埋保濕乳液,用完之後塊面好滑,同埋軟林林
(我塊面比較乾),最緊要係唔貴囉,個mask可以搽眼同咀.
你可以去counter再試上手嘛.

Daphne^^,
開頭個sales都係sale我age delay,不過試完age delay同
埋hydramax呢...我都係決定買hydramax.因為hydramax
有即時效果...都係

首頁

尾頁

跳至