想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

煩請咁多位~~!! 我有d 煩惱想問你地呀~!!可唔可以幫幫我?

我打算下個月頭就會影結婚相,
咁諗住keep 下fit , on diet 咁等影出黎靚d...

咁我老公又話不如一路做人一路減,
點知, 呢二個星期成身都好水腫, 且係咁重,好唔正常
因為我不嬲都有做運動加少食多餐, 如果以我咁既diet plan 一定一個月一定減到6磅, 到時就岩岩好

咁我覺得真係好奇, 請問咁多位,

如果有左bb, 未有period 之前會唔會水腫得好緊要???
我老公佢好奇怪, 所以前幾日就逼我去驗, 係無既.
我period應該嚮27號, 仲有9日,

各位, 有左bb 除左period, 會唔會水腫?眼訓( 平時我好精靈)架? dodo 個時入面有d 痛痛, 好似好頂咁?

唔該你地幫幫我...我好煩惱呀~!!!!
:-( :

洋房

Re: 煩請咁多位~~!! 我有d 煩惱想問你地呀~!!可唔可以幫幫我?

:-( 有沒有人幫幫手呀??>_<!

大宅

Re: 煩請咁多位~~!! 我有d 煩惱想問你地呀~!!可唔可以幫幫我?

你應27號先黎m,
而家咁早.....多數都唔係啦.

洋房

咁只可能真係谷m >_<, 唉....thanks you so much

大宅

如果你仲有覺得唔舒服,
最好去醫生到CHECK CHECK.
TAKE CARE, SISTER.

洋房

thanks~~~ :lol:

男爵府

你係咪太緊張呀,有時食得太多鹽又或者淋巴唔通都會水腫。其實我就覺得不如你影完相先開始造人會好d,因為減肥會令到d 荷爾蒙唔同左架,所以你同老公傾下先啦~

男爵府

我完全反對你老工的提意,有咩可能會一路減肥一路做人架,甘唔健康!你地好趕時間咩,一向都只有一路保身一路做人。如果你覺得自己肥得唔健康,要減肥,甘都要按部就班,唔可以心急。

首頁

尾頁

跳至