跳至
[2004年或之前] 粉嶺媽媽

首頁

尾頁

別墅

粉嶺媽媽

有無粉嶺媽媽. 我地可以出來談談...因平時知道好多6/04bb媽媽.但都不知道大家住那區..

複式洋房

Re: 粉嶺媽媽

Hi Irenebaby

我住牽晴間呀!你呢?

別墅

我住花都廣場.真是好開心.你個bb仔 or 女

複式洋房

我個係女!你係 在職媽媽還是全職媽媽?我係在職,係Tsuen Wan返工!

別墅

我是在職媽媽. 你會所有無野玩. 你晚上有無落會所. 我平時都落會所玩. 我晚上可以落去你會所談談.或你過來我邊會所玩都得.聯絡

複式洋房

hi Irenebaby

好呀!!!!!我今日會早食飯,之後會去會所玩,你會唔會去!

別墅

唔好意思. 因我看到已經1/8 .所以miss 佐. Sorry!

複式洋房

mee too
我住牽晴間,and I'm a full time mammy
謙謙於12/6出世,重3.27kg 12/ 7 -4.31kg 17/ 8 -5.44kg 21/ 9 -5.94kg 14/12 -7.5 kg 謙謙相簿 謙謙相簿-八個月大

複式洋房

hi irenebaby

啊!唔緊要,其實我好小上網,搵日放假一齊玩.
有無去BB展?我有不過無買野因為太多人!

複式洋房

hi bbmonk

係呀!我係club house見過你同謙謙!

複式洋房

bbchui 寫道:
hi bbmonk

係呀!我係club house見過你同謙謙!

Yeah I usually go to clubhouse at around 10 to 11 am, 今朝我同謙謙走先見到你地去clubhouse
我有時都會帶himhim 去聯和墟遊戲室玩,你有無去過玩呀?我地搵次約埋一齊去ar
謙謙於12/6出世,重3.27kg 12/ 7 -4.31kg 17/ 8 -5.44kg 21/ 9 -5.94kg 14/12 -7.5 kg 謙謙相簿 謙謙相簿-八個月大

複式洋房

hi bbmonk

我通常放假會10:30-11:30am帶保妍去club house,放工會09:00-10:00pm先去.
聯和墟遊戲室有乜玩呀?下次我放假約埋一齊去ar !!!!!

複式洋房

bbchui 寫道:
hi bbmonk

我通常放假會10:30-11:30am帶保妍去club house,放工會09:00-10:00pm先去.
聯和墟遊戲室有乜玩呀?下次我放假約埋一齊去ar !!!!!

等我搵晚去clubhouse 撞下你先
聯和墟遊戲室有軟墊比小朋友行,你放假cal me la
pls check PM

複式洋房

hi Yvonne

本來上星期五想call你帶我去聯和墟遊戲室但保妍發燒,so.....你同him him補了協康會個course or not,我補了,九月十日15:15-16:15.

複式洋房

bbchui 寫道:
hi Yvonne

本來上星期五想call你帶我去聯和墟遊戲室但保妍發燒,so.....你同him him補了協康會個course or not,我補了,九月十日15:15-16:15.

bbchui,
我himhim上星期五都係發燒 :-( 我無join到協康會個course,我好想join,but...我老公唔想 :tongue:

複式洋房

hi Yvonne

HimHim is he OK
其實我老公都唔想不過我話要join,相BB接觸多D人,因為保妍見到其他人會哭! :-(
聽聞碧湖有間PlayGoup機好有無去過?? 我都想join

複式洋房

bbchui,

himhim is ok, 未食晒藥

你話碧湖果間我無去過,係咪嘉德麗呀?

民房

HI,
我係新加入你地個topic,希望大家唔好介意.
我住係景盛苑,我囡囡叫佩佩.
想問吓碧湖個間joy.....playgroup得唔得呢!!我睇個地方好細...

複式洋房

sweetmandy 寫道:
HI,
我係新加入你地個topic,希望大家唔好介意.
我住係景盛苑,我囡囡叫佩佩.
想問吓碧湖個間joy.....playgroup得唔得呢!!我睇個地方好細...

sweetmandy,
Welcome you ar 有時間 call 我出黎玩la check pm

複式洋房

hi Yvonne

No ah!唔係嘉德麗呀, 係Dr Kong間隔!佢話好細但算OK!因為有個MaMa讀過!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題