想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

問: 那裡有婦女探熱針 (小點後兩個位) 買? (急)

已去過watson & manning 都找唔倒

pls. help.

子爵府

Re: 問: 那裡有婦女探熱針 (小點後兩個位) 買? (急)

watson & manning 要大間有得配藥的先有,另外有sister話”美康”有(我知青衣城有店)。

大宅

Re: 問: 那裡有婦女探熱針 (小點後兩個位) 買? (急)

Hi Mcdull

又起呢處見... . 昨晚我去左2間watson 係大間&有得配藥...佢地都無 :-( :-(

或者我打電話問佢地邊間分店有..anyway, thank you so much.

男爵府

你要去間大的mannings先有,即是設有配藥部那些,價錢約$165~

侯爵府

係咩嚟gar? 有咩用?

大宅

wyfpoon,

係用來check 排卵, 比普通的更準.

Piglet_be,

我已打電話去啦, 而且hold左, 今晚取貨.

Many thanks.

大宅

好媽媽勳章

Hi sisters:

可以去美康 Meka買, 原來"美康"有很多門市, 不妨睇下有無在附近, $142 底買過mannings同watson's:

- 上環永安地下
- 德輔道中77號恆生大廈1樓
- 祟光地庫2層
- 灣仔大有商場
- 紅磡蕪湖街63號
- 油麻地永安地下
- 德福廣場1期
- 觀塘物華街27號
- 青衣城1樓
- 荃灣綠楊坊
- 沙田新城市廣場1期3樓
- 將軍澳新都城中心3期1樓