論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

c火, 唔知係米比佢聽到我想炒佢, 壞疑工人偷野....

我就黎會炒佢, 唔知係米比佢聽到, 屋企好似有d野唔見左 點算

大宅

Re: c火, 唔知係米比佢聽到我想炒佢, 壞疑工人偷野....

靜靜雞搜佢野.搜到就報警.咁就炒佢都唔使補錢啦.

複式洋房

Re: c火, 唔知係米比佢聽到我想炒佢, 壞疑工人偷野....

小心喎 ! 掉番轉頭, 佢話唔見野, 比佢咬反轉頭

別墅

千萬不要自己搜她的東西, 要有第三者在場(不可是家人), 我也曾有此經驗, 最後真係搜到她偷錢, 炒

大宅

但係我又唔sure係佢偷, 叫咩人黎幫手揾呀

我問左agent, 佢話要揾到先可以報警, but 都未必有用... ... 真係冇天理....

算啦... 今晚返去揾多幾次先.....

超級版主

2019勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

我仲c, 肯定工人偷過野, 但佢又知我地捉緊佢, 而家勁小心捉唔到
我已經mark晒銀紙no. 再加偷拍video cam(案發現場), 唸住捉到就全程影住我地點搜佢房
我地有唸過淨mark number唔影video, 但一唔見錢就搜, 但唸下萬一佢唔係即刻擺返房咪弊! 所以一定要影住佢偷既過程
我唯有靜雞雞請過個工人, in the meantime, 忍忍忍忍忍忍忍忍忍

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

咁樣做好辛苦呀!!

Charlotte_mom 寫道:
我仲c, 肯定工人偷過野, 但佢又知我地捉緊佢, 而家勁小心捉唔到
我已經mark晒銀紙no. 再加偷拍video cam(案發現場), 唸住捉到就全程影住我地點搜佢房
我地有唸過淨mark number唔影video, 但一唔見錢就搜, 但唸下萬一佢唔係即刻擺返房咪弊! 所以一定要影住佢偷既過程
我唯有靜雞雞請過個工人, in the meantime, 忍忍忍忍忍忍忍忍忍

超級版主

2019勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

而家真係"

首頁

尾頁

跳至