跳至

首頁

尾頁

別墅

生完仔,坐完月之後, 你第一件想食既野係咩呀????

我要食麻辣火鍋, 辣椒油, 芒果西米撈,
食自助餐, 荔枝, 菠蘿, 飲紅酒(係屋企同老公咋, hehe),
唱卡拉ok, 食海鮮!!!!!!!!!!! 我要大解放!!!!

子爵府

Re: 生完仔,坐完月之後, 你第一件想食既野係咩呀????

oc2005 寫道:
我要食麻辣火鍋, 辣椒油, 芒果西米撈,
食自助餐, 荔枝, 菠蘿, 飲紅酒(係屋企同老公咋, hehe),
唱卡拉ok, 食海鮮!!!!!!!!!!! 我要大解放!!!!

我想食既都係d 生果..哈哈~~
唔知到時d 龍眼..荔枝..西瓜仲有無呢??
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

別墅

Re: 生完仔,坐完月之後, 你第一件想食既野係咩呀????

我仲想食咖喱同公仔面tim...
我好為食架.. hehe

別墅

我要飲可樂

別墅

um.. 係呀係呀..仲要飲涷O茶 !!!

子爵府

oc2005 寫道:
我仲想食咖喱同公仔面tim...
我好為食架.. hehe

咖哩同公仔麵我依家都有食..不過唔係成日食~~
我好想飲雪櫃裡面d 凍野飲 :-( :-(
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

別墅

人地話食咖喱BB會皮黃架...<--唔知係咪迷信野...?
不過公仔面我偷雞食過2次...真係好正既...
但係唔好食咁多LAW.. 又有味精,又有膨漲劑...
等多2個月啦!

我要食'辛辣面再加辣椒油' HAHAHA

複式洋房

我都唔係好介到口,少辣野同公仔麵我間中都有食,凍野更加唔駛講,大熱天時,點頂呀?!

複式洋房

我要食生蠔,魚生,重要食公仔麵!!!
哈哈哈!!!
[url=]kgraz[/url]

別墅

我初初個幾個月咩都食唔到..
剩係飲到'冬陰公'..同食辣野...
好尾食到野...就無食lu...
人地話最後呢幾個月食既話,bb好易有胎毒,....

翡翠宮

好媽媽勳章

生蠔 ~~~~ 生蠔 ~~~~生蠔 ~~~生蠔 ~~~~
重有炸蠔餅 .................

子爵府

oc2005 寫道:
我初初個幾個月咩都食唔到..
剩係飲到'冬陰公'..同食辣野...
好尾食到野...就無食lu...
人地話最後呢幾個月食既話,bb好易有胎毒,....

嘿嘿..我o岩o岩先食完包薯片 其實臨尾果個月飲得多涼野補返數..應該無咁多胎毒~~~~~~
突然間想食龜靈膏添!! 西瓜我都唔知食唔食好..因為媽咪話就算就黎生得都唔好食..如果唔係會好似香蕉..但我奶奶有左我老公時都係咁食西瓜..我老公都會咩野..依家仲肥到好似隻豬添 @@"

別墅

wah ha...你咁大謄...食薯片...好正架喎....
我上個禮拜食左3分1包大珍珍, 即病2日呀...
好上火呀我...

子爵府

oc2005 寫道:
wah ha...你咁大謄...食薯片...好正架喎....
我上個禮拜食左3分1包大珍珍, 即病2日呀...
好上火呀我...

嘿嘿..我都係忍唔到口果隻黎架..包薯片係之前老公買俾我食既..頭先覺得有d 餓先食咋嘛

別墅

wah..你老公咁好既...
我老公專登係我面前食薯片, 尢魚絲, 雪糕, 忙果..
然後話我無得食....
呢個仇我一定報既!!!!

子爵府

oc2005 寫道:
然後話我無得食....

嘿嘿..我老公有時都係咁架!! 佢之所以會買俾我食..係因為果晚我同佢冷戰..我好唔開心..仲喊添..可能為左補償..先買俾我食

大宅

自助餐呀!!有齊三文魚,正生蠔,靚cake......
坐完月,同HONEY推埋呀B去傳說中好好味~美麗華地厙自助餐~

大宅

kathychoi 寫道:
[quote]
oc2005 寫道:
然後話我無得食....

嘿嘿..我老公有時都係咁架!! 佢之所以會買俾我食..係因為果晚我同佢冷戰..我好唔開心..仲喊添..可能為左補償..先買俾我食 [/quote]

為左薯片喊...笑C我喇....

禁止訪問

洋房

食魚生,海膽,

首頁

尾頁

跳至