論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

你o地可以接受工人成日kissBB嗎?

我昨日見到個工人"碩"我個仔仔,由於只見到背面,都唔知係米"碩"嘴仔,我再o弟耐些,佢又"碩"了一下面,我好嬲!因為請佢時講明唔可以"碩"BB個面!!!!而佢又經常食辣食到喉嚨發炎在晚上咳嗽。我當時控制唔情緒立刻番屋企鬧佢一大餐,我同朋友講翻件事,朋友話我過份,但我真的好介意。。。

你o地又介不介意呢?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 你o地可以接受工人成日kissBB嗎?

佢第一日黎, 我已經同佢講左 絕對唔可以錫bb,
該用戶已被刪除

大宅

Me too!

iriswy 寫道:

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

不能接受
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

BBChan 寫道:
Me too!

[quote]
iriswy 寫道:
[/quote]
Yes!me too!
Don't worry!Be happy!

大宅

畀面勳章

我個印印都係用塊面"孔"落囝囝塊度當係鍚,我覺得ok冇問題喎!

珍珠宮

唔可以.G5你d朋友話你過份,個BB唔係佢地當然廿講啦,試下調換角色,她們就唔會廿講.

別墅

我可以接受佢以塊面碰bb塊面, 但同佢講過一定唔可以同bb kiss

禁止訪問

大宅

No way!

首頁

尾頁

跳至