美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

愛上了Origin

上次買Origin的米糠煥膚霜, sales姐姐送咗sample俾我, 我就愛上了此牌子, 而愛上它的最大原因並非它有神仙功效, 而是它的香味, 因好天然, 非一般牌子的人做香味, 所以好吸引, 佢嘅洗面膏有好醒神嘅西柚味、而支水份mask就係清香的桂花味, 真係好enjoy架。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

男爵府

Re: 愛上了Origin

佢支水份mask值頭係我ge至愛,我買左支西柚味沖涼
同磨砂,沖完後好滑 

男爵府

<Never a dull moment> 都好正!

禁止發言

伯爵府

我覺得洗面product- pure cream 幾正...

複式洋房

佢隻白米換膚霜真係好正~
不過隻洗面膏(check and balance)好似牙膏味~
唔係幾頂得順~
隻活性炭mask又唔夠orlane好~
隻水份mask係幾香~但我覺得只係ok~唔係好補濕~
不過佢gei白茶美肌精華同make a difference隻cream真係好正~仲有白茶eye cream好潤~令我一用就愛上呢個牌子~

大宅

但係點解我每次用完白米換膚,塊面一係就紅色一點點,一係就一粒粒,要幾日先退,我明明記得買的時候,SALES姐姐話唔會敏感,亦都唔會用完起粒粒,我依照佢的話,CIRCULAR咁輕按打圈,然後用清水洗,再敷佢隻水份MASK.. :-(

複式洋房

kittyjoanne 寫道:
但係點解我每次用完白米換膚,塊面一係就紅色一點點,一係就一粒粒,要幾日先退,我明明記得買的時候,SALES姐姐話唔會敏感,亦都唔會用完起粒粒,我依照佢的話,CIRCULAR咁輕按打圈,然後用清水洗,再敷佢隻水份MASK.. :-(

你係咪打圈打jor好耐呀?
我都係敏感皮膚,我用完都有少少熱熱地同紅色一點點~
但係敷完佢隻水份mask就冇事喇wor~

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

menu 寫道:
佢隻白米換膚霜真係好正~
不過隻洗面膏(check and balance)好似牙膏味~
唔係幾頂得順~
隻活性炭mask又唔夠orlane好~
隻水份mask係幾香~但我覺得只係ok~唔係好補濕~
不過佢gei白茶美肌精華同make a difference隻cream真係好正~仲有白茶eye cream好潤~令我一用就愛上呢個牌子~

menu,

請問make a difference係乜?cream還是精華素?因sales姐姐俾咗支sample我, 但我唔記得係乜東東, 所以冇用到。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

複式洋房

Giant 寫道:
menu,

請問make a difference係乜?cream還是精華素?因sales姐姐俾咗支sample我, 但我唔記得係乜東東, 所以冇用到。

係cream o黎ga~

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

menu,

唔該晒, 今晚試吓搽先。
該用戶已被刪除

複式洋房

尖沙咀 海港城 Facess
「你們要靠主常常喜樂,我再說,你們要喜樂」 腓立比書4:4

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

我既黑眼圈好勁,同好多乾紋,請問佢d eye products work 唔 work 呢.

同埋有無discount 架???
有無得join member???

唔該

複式洋房

Giant:
唔駛咁客氣~

christytsui:
佢gei eye product都ok ga~幾潤~好快就吸收晒~
黑眼圈就唔知...我淨係用過一次咋~
因為我用開neutrogena未用完嘛~
冇discount ga~但有promotion set~時時都唔同ga~
真係好鬼抵~
join member都冇用,淨係可以儲印仔,仲要半年內!買野都冇discount~

男爵府

育兒性格勳章

check and balance 真係幾難頂
好難起泡咁,唔知係唔係我唔識用

不過佢個白茶eye serum真係正呀,用完好保濕又唔油。
上次做皮膚分析,個sales都好奇點解我眼既皮膚好過面,因為多數人都係眼既皮膚會弱d。

別墅

白茶eye serum,係咪指a perfect world for eyes?
我都有用緊,用完先再用eye cream...不過我下次唔會再買,眼都要又serum又cream,好重皮!

首頁

尾頁

跳至