自由講場

跳至

男爵府

醫道

覺唔覺得醫道好似比人cut左好多咁?
尋晩一開始睇, 好似自己冇睇成十集咁。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 醫道

yes! 小可無 la la 嫁左人

男爵府

係啦
乜野都係無啦啦
又有個王妃生王子

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

版主

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一轉眼就十年!
我都覺TVB剪左好多!

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咪就係, 有一段話睿珍因為要去服侍明朝大臣而自殺都冇埋.

大宅

DoReMi媽媽 寫道:
咪就係, 有一段話睿珍因為要去服侍明朝大臣而自殺都冇埋.

吓......乜睿珍死左咩????
我都覺得cut左好多, 都唔明講d乜, 真係好似無睇好多集咁呀, tvb真係離譜, cut都要交代番俾觀眾知ge
Love You Baby

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

winnie_218 寫道:
吓......乜睿珍死左咩????
我都覺得cut左好多, 都唔明講d乜, 真係好似無睇好多集咁呀, tvb真係離譜, cut都要交代番俾觀眾知ge

佢冇c, 只係自殺啫~不過就cut到少咗好多情節同交待囉.

子爵府

係啦,又唔係唔好睇,竟然cut咗咁多,明明人地話有成六十八集嘛!惟有買vcd番屋企睇....

跳至
熱門主題