自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

零機價

請問邊間電訊公司可以零機價出手機 (除

男爵府

Re: 零機價

新世界

侯爵府

新世界,我同老公都出左兩部!!
好抵用,妳帶號碼過台,佢地仲會送張$28,30分鐘既電話卡,唔駛錢架,idd都用得,3個月耐用完就得喇!!

男爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

cokikaki:
請問你出果隻係咩牌子嘅電話呀,唔該哂你
cokikaki 寫道:
新世界,我同老公都出左兩部!!
好抵用,妳帶號碼過台,佢地仲會送張$28,30分鐘既電話卡,唔駛錢架,idd都用得,3個月耐用完就得喇!!

子爵府

THanks

侯爵府

包包b豬:
我出果部係"MB330"韓國機,有埋MP3,64和弦(D聲好靚架),又可以張MP3轉做鈴聲,有30萬象數,一部機有兩舊電,一張128既MB卡,幾好架,最主要係零機價!!
不過個畫面細,同埋D字細囉,睇自己鐘唔鐘意,我買時都覺細架,但聽到D聲後,又覺得好抵玩,所以我同老公都買左同一部,佢就黑色,我既就紅色! 仲有一隻色係銀色,妳到時睇下要邊隻!!
但LEE部機好多人買架,我去左兩次先至買到!!

子爵府

cokikaki ,

係咪又要簽約同預繳ga?

侯爵府

garon:

要預繳架,跟住分22個月退返,即時用返個回贈架!!
我打出黎俾妳睇吖:
機價.....$1188(我買既手機價錢)
月費.....$108
隧道費....$10
首月回贈....$54
..............................總額$1252

即是頭22個月,我地只係每期交$64咋!!
咁係22個月中,妳突然轉台,就無左d回贈!!
咁算唔算簽約呀?

子爵府

cokikaki,

明白了, thx.

首頁

尾頁

跳至