自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: [我的野蠻奶奶]中的阿姐....

阿姐真係好得呀 !!!!
一女一仔萬事足笑看人生無求欲 :-P  :-P  :-P

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Very fresh

男爵府

侯爵府

我睇果陣食緊飯,差d噴左出黎,真係好.......難頂,不過又好好笑!!
000302 寫道:
直頭難頂!

同意!! 不過頭先有兩幕講番佢後生果陣.....真係扮得好勉強
[/quote][/quote]

公爵府

好媽媽勳章

HCPOON 寫道:
阿姐真係好得呀 !!!!
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

珍珠宮

好攪笑, 不過佢個樣好乾下, 仲有石修似佢細佬多d...其實係套戲d對白好笑就真

民房

我都覺得套戲幾好笑,但現在是開頭可能是好笑D
遲D就唔知,我覺得阿姐幾好呀,可以改戲路

男爵府

昨晚出左街冇睇到tim :-(

大宅

好B 寫道:
雖然我唔鐘意佢, 但我覺得佢做得好好呀~~

好一個[size=large]潑辣貴婦, 演得夠放, 估唔到阿姐演呢D角色演得咁傳神啊~~

係啦, 亞姐一向做開高貴或女強人, 估吾到佢做呢個角式又幾好喎

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

senate 寫道:
我都覺得套戲幾好笑,但現在是開頭可能是好笑D
遲D就唔知,我覺得阿姐幾好呀,可以改戲路

Agree...

複式洋房

好睇!

男爵府

唔使zoom近鏡, 都見到亞姐啲火車軌出晒黎...
石修似亞姐細佬多啲....
皇后個靚妹叫亞姐做表姐, 唉....
伍詠薇原來係石修舊情人, 即係亞姐嘅情敵, 有無搞錯....

到底無線點選角架? 一句到尾, 都只係拱照亞姐.....

子爵府

好睇!

複式洋房

論演技 -- 一流,真係夠哂潑辣,重要成眉戚戚。

公爵府

[size=x-medium]吓~~乜原來伍姑娘等咗廿年嗰個男人就係[size=x-large]石修

vespa 寫道:

伍詠薇原來係石修舊情人, 即係亞姐嘅情敵, 有無搞錯....

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

仲有d大伯娘, 二伯娘, 一個比一個後生.

別墅

我不"嬲"都唔多鐘意佢,因為佢把聲好嘈,
但佢做創世紀又幾好睇!同埋做野蠻奶奶又幾好笑!
同意其他媽咪講:石修似佢細路多過佢老公 ! 同埋佢d紋好現!

複式洋房

禁止訪問

別墅

係呀! 電腦特技都執得好馬虎,嘴角好大條笑紋都唔整走佢:mrgreen:

我都係最鍾意佢做創世記!
000302 寫道:
直頭難頂!

同意!! 不過頭先有兩幕講番佢後生果陣.....真係扮得好勉強
[/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至