跳至

首頁

尾頁

複式洋房

聽聞有d陪月第一日同最後一日返工時要收$500開工/收工利事。新年又要封$1000大利事,有冇jm知道呢d係咪行規嚟架?有冇話公價係幾多?謝謝!

大宅

我聽係頭尾要, 加初1至3要開工都要再卑利事咁...你個陪月有冇講明初1至3開唔開工呀??

係唔係就唔知了?!

別墅

淨係講明第一日同最後o個日都要比, 但比幾多錢就無所謂,睇自己, 我個陪月公司係咁講!

大宅

哎喲....我唔知呀﹗我請果間佢無講呀﹗咁俾單封定雙封架

大宅

諗住開工嗰封俾一佰,最後一日嗰封就睇下佢表現先再諗俾幾多。

大宅

我果間冇話要俾利是ga,不過我都會俾

大宅

你個陪月做幾多個鐘ga?! 如果8hrs,一開工俾1封$100 - $200 ok ga la,如果係12hrs就俾$200 - $300,24hrs 就$300 - $500,另初一至初三開工係雙計ga,你記得問清楚ar!12朝當日如果你有好多親友嚟要佢煮雞酒 / 傳統嘢就封多封$100 la,否則都可以唔駛,到滿月時都要封,離開都要囉!希望幫到你la ~﹝因我ee做陪月ga,呢d係佢教我嘅!﹞
hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

複式洋房

多謝哂!我個陪月講明初一至初三雙計但係無話要開工利事。聽完大家咁講都係開工時封$100比佢,完工時再睇情況啦!

首頁

尾頁

跳至