自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

個節目令我感覺唔到呀Paul係鐘意白姐姐羅. 都唔知為咩同佢一齊. 白姐姐好似乞求佢比d愛同關心佢咁. 呀 Paul 一於少理. 如果Kiss 唔落既, 又何必拖人時間, 睇得出係白姐姐單向鐘意呀Paul.

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

感覺上男的有另類喜好(估計喜歡扒系度瞓)
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

剛先睇左。點解白姐姐話paul打官司十幾年,咩事?咁同kiss有咩關系?點解白姐姐話I deserve it?

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

哨牙聰都要出D 力按摩同侍候. 我覺得比起甜甜, 白姐姐真係聰明半世, 蠢鈍廿年.

原帖由 EVA222 於 11-1-24 11:58 發表
阿paul 陰聲細氣,明顯雄激素不足,唔好色值得理解.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

男同女都一樣 , 幾叻都好 , 但好多時都會衰
o係個情字度

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

我同事講(唔知堅定流)亞PAUL係孤兒,係白姐姐收養佢,亞PAUL話過會同白姐姐到老,唔會離開佢~~

男爵府

hashtag影視迷勳章

我覺得佢地只是有利害關係,各取所需.再多就沒有了.

珍珠宮

原帖由 angelfan07 於 11-1-25 10:04 發表
我同事講(唔知堅定流)亞PAUL係孤兒,係白姐姐收養佢,亞PAUL話過會同白姐姐到老,唔會離開佢~~
paul有父母架喎,以前睇報紙睇過

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

現實版長腿叔叔(只不過係男女角色調換)
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

禁止訪問

珍珠宮

原帖由 EVA222 於 11-1-25 10:18 發表

我都唔明,paul是好好先生,佢地開始左幾年,我家姐當時做高級旅行團財務總監,因為跟老闆隨行而識佢地,一齊去某地考察旅行多日,當中還有阿paul父母,(好有禮同教養的老人家),同其他名人,白姐姐最識搵人著數,同我家姐熟 ...
本來我以為paul痴白姐姐金康,但睇完節目我又覺得唔似……我比較認同你睇法,因為發現paul真係好陰聲細氣得好交關(平時冇機會見佢講野),可能佢真係唔好色果種人,反而覺得白姐姐好似做戲咁,又會突然咁激動淚流滿面咁既?!

珍珠宮

雖然你地話古董論好衰,不過我覺得paul意思係佢好念舊好重情,要同白姐姐一齊老

首頁

尾頁

跳至