自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

工X會於2011年3、4、5月的指定日子,向會員提供門票優。持有門票的會員,可於下列六個日子的其中一天進場。

優惠日期:2011年3月12、13日(星期六、日)
2011年4月16、17日(星期六、日)
2011年5月7、8日
(星期六、日)

門票優惠:

門票

原價

會員優惠價

成人

HK$350

HK$210

小童 (3至11歲)

HK$250

HK$150

長者 (65歲或以上)

HK$170

HK$100

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

抵喎

男爵府

可以幾時去買 ?? thx

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Thanks!

珍珠宮

畀面勳章

廸廸尼3/4/5月優惠

那可唔可以轉全年通行證,謝謝

原帖由 奇異果小邱 於 11-1-25 09:12 發表

工X會於2011年3、4、5月的指定日子,向會員提供門票優。持有門票的會員,可於下列六個日子的其中一天進場。

2011年5月7、8日
(星期六、日)
...

大宅

Any source?

侯爵府

都幾抵喎﹗不過到時呢幾個日子實會好多人啫。

大宅

好抵,不過幾時有飛買呀?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我唔係佢會員, 點先可以買到?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

做工X會會員都係幾十蚊一年定三年的。

我已經唔係佢地的會員,但都收到佢地呢D資料,想讚下佢地。

我唸要打去問下。應該而家都可以買卦。

禁止訪問

大宅

咁係咪一個會員只可以買一張飛?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

上工x會個網 唔見有依個優惠既~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

講起廸廸尼,我星期日至去完,你地要預左同班大6人一齊,迫玩機動遊戲.
佢地完全一點家教都無.我都係比佢地迫住黎玩.影相都係.要叫佢地走開一點你至可以唔比佢入鏡.
我對佢地無奇視成份.但我今次玩都要出句聲.唔該企定d唔好迫.

侯爵府

好媽媽勳章

我都買左lu, 有工聯card 就得, 去工聯會買, 張飛冇講明fix 死 邊日, but 有講明係呢幾日先 用得, 亦冇限買幾多張
原帖由 奇異果小邱 於 11-1-25 09:12 發表

2011年5月7、8日
(星期六、日)
...

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好抵bor.

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 mf7433 於 11-1-25 11:07 發表
講起廸廸尼,我星期日至去完,你地要預左同班大6人一齊,迫玩機動遊戲.
佢地完全一點家教都無.我都係比佢地迫住黎玩.影相都係.要叫佢地走開一點你至可以唔比佢入鏡.
我對佢地無奇視成份.但我今次玩都要出句聲.唔該企定d ...

我鐘意閒日去多 D , 玩咩都洗點排就有得玩

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

THANKS FOR INFORMATION!
我都想過左年帶個女去, 而家等到3月先, 平咁多!

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

好媽媽勳章

真係 預左超 多人mouth:
原帖由 三個白白豬 於 11-1-25 11:39 發表

我鐘意閒日去多 D , 玩咩都洗點排就有得玩

首頁

尾頁

跳至