跳至

首頁

尾頁

複式洋房

訂左POKKA CAFE啦, Set C 另加蟹盖12pcs 再加两磅CHICKEN WINGS,唔係好多食,當下午茶..

POKKA CAFE唔收送貨$$不過要俾番的士$$個送貨員 (around $70 to and from Pokka Cafe in CWB)

暂时未收晒錢,俾元CLUBHOUSE租金如有錢剩,當日再叫珍珠奶茶(有免费送貨)啦!

星期日見!!

男爵府

habibi869,
我入左$200俾你中銀戶口啦, 入數紙要明天回到公司才SCAN到給你

別墅

睛靈勳章

好野!睿睿媽 同 cotychan 都會有地墊拎去VCMVCM 個CLUBHOUSE!!! 謝謝!

別墅

好心急見到大家呀.. 一陣見

複式洋房

多謝大家今日参加,我地一家人都玩得好開心!!下個月見!

別墅

E - Thanks for organize the function, it was fun!!

複式洋房

G - you are most welcomed! I didn't have experience at all. Hope all of you and the babies had fun!!

原帖由 hotin2010 於 11-2-20 18:13 發表
E - Thanks for organize the function, it was fun!!

複式洋房

多謝晒你~bb大合照果時情況真係...好攪笑 ~~ thx ar

原帖由 habibi869 於 11-2-20 18:09 發表
多謝大家今日参加,我地一家人都玩得好開心!!下個月見!

別墅

睛靈勳章

多謝各攪手同參加既家庭,我地都玩得好開心!希望快的到三個GATHERING 啦!

原帖由 rabbit28rabbit 於 11-2-20 23:38 發表
多謝晒你~bb大合照果時情況真係...好攪笑 ~~ thx ar

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

TKS呀, 今日唔記得問哂咁多位媽媽個名添, 失策...下次要問返先...

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我都唔記得問大家既名.我仲要認人好差既TIM 下次見到問返!

別墅

睛靈勳章

好呀! 好呀! 我記性都好差.... 快的到FB tag tag 啦!

原帖由 cotychan 於 11-2-21 08:05 發表
我都唔記得問大家既名.我仲要認人好差既TIM 下次見到問返!

別墅

Haha.. 相片已經放左上facebook..有興趣睇就add我啦..不過要笛言message等我知道你係邊個喎 希望見多幾次就記得多d大家的名字啦.
我仔仔回家就大覺瞓了...你地個d呢..???
[email protected]

別墅

睿睿媽 - add u already la...qqtonton created the group already, u can join as well..

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

唉.. 好耐無上過黎喇, 原來個gathering已過, 上次心思思想去, 諗住問埋老公, 今日終於有時間上黎.. 發現已經過左...
我都係東區媽媽, 期待3月o既聚會, 希望可以join到啦!!!

複式洋房

Ngachai, 3月o既聚會full左啦,4月有Easter party,快D join啦!

原帖由 ngachai 於 11-2-26 16:18 發表
唉.. 好耐無上過黎喇, 原來個gathering已過, 上次心思思想去, 諗住問埋老公, 今日終於有時間上黎.. 發現已經過左...
我都係東區媽媽, 期待3月o既聚會, 希望可以join到啦!!! ...

首頁

尾頁

跳至