嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

放好多屁~~

Dear all mama,

佢放多好多屁仲要比以前臭好多,攪到佢sleeping 得唔多好

請問各位有咩意見 ar 謝謝

?-( ?-( ?-(

寶石宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 放好多屁~~

我個仔都係咁架 ?-(
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

我仔仔都係咁架, 成日放好多屁, 仲好臭tim

大宅

畀面勳章

放屁好,因為食奶或喊時食咗好多風,放咗就唔會成日谷住係肚!得閒同佢按摩下肚肚都好架!

別墅

可能係多風,試下比D果皮水開奶,(如果佢唔肯飲)

禁止訪問

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

同意. 我每日最後一餐奶, 我會放 5ml 入奶到比佢飲既.

不過, 有屁放就好過無屁放. 我亞仔由初生至今, 每次抱起佢, 佢都放屁, 仲要係好大聲果種. 所以, 仔仔由初生至今, 都沒有腸絞痛而不停喊.

大眼肥妹 寫道:
比d吳德物次佢試下啦,去肚風好好嫁.

首頁

尾頁

跳至