網購天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

佢sd左段咁既野比我

【群发】系统通知:

您的旺旺帐号已被选得为今日的第二名得奖者,您获得〖淘宝〗送出惊喜奖.
请您复制网址: taobao-rn.com 登陆查看领奖。

〖淘-宝-信-息-小-组-提-示-无-需-回-复〗

我有睇警訊嫁

大宅

好彩你有睇警訊咋
否則又........

原帖由 家龍mA 於 11-1-28 18:56 發表
佢sd左段咁既野比我

【群发】系统通知:

您的旺旺帐号已被选得为今日的第二名得奖者,您获得〖淘宝〗送出惊喜奖.
请您复制网址: taobao-rn.com 登陆查看领奖。

〖淘-宝-信-息-小-组-提-示-无-需-回-复〗

...

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

係呀 我之後仲舉報左佢
廢事佢又再呃人

伯爵府

嘩~!! 我真係冇睇"警訊", 用"淘寶"黎詐騙, 真係好易上當....!

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

吓, 我唔知發生咩事,可否在此講俾大家知

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

早2日有人旺旺我 sd左以上果段野比我
我入左果個網址睇 佢比左個驗證碼我
我登入之後 佢話我中左

[[[[[二等奖:由淘宝送出惊喜奖金¥58000 RMB(现金)及三星Q40时尚笔记本电脑一部(恭喜您已获得二等奖!)]]]]

再禁下1頁當中有段咁既野 [[辦理手續費說明:辦理領取需交納獎金扣除的個人相關所得費用2500元(含稅)包括EMS郵寄特快費用作為手續費,本公司不為領取獎品所發生的費用負責!

注: 2500元是收取獎金扣除的個人相關所得費用(含稅),請您到本公司指定銀行賬戶交納手續費。]]

簡單d講 姐係話我中左獎
但要比左$2500[唔知咩咩稅喎]
之後就會將獎金入落我過數果戶口
3日左右寄埋份禮物比我

唔知你地入唔入到個網 同淘寶係99.99似
不過個英文網站同原本果個有小小唔同

*我同c6講 c6 9秒9話警訊都有講啦*
*嘜而家d橋仲咁舊*

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 toto_maggie 於 11-1-29 21:19 發表
嘩~!! 我真係冇睇"警訊", 用"淘寶"黎詐騙, 真係好易上當....!

有2個疑點
第1..佢add我果個旺旺真係求其到唔求其
[完全唔似管理員]

第2..要比錢佢先拎到獎金 咪玩啦 有無咁多鬼餘呀 1係就獎金度扣啦

簡直係0分重作

大宅

醒目開學勳章

小心個網可能會有病毒.

原帖由 家龍mA 於 11-1-30 02:39 發表
早2日有人旺旺我 sd左以上果段野比我
我入左果個網址睇 佢比左個驗證碼我
我登入之後 佢話我中左

[[[[[二等奖:由淘宝送出惊喜奖金¥58000 RMB(现金)及三星Q40时尚笔记本电脑一部(恭喜您已获得二等奖!)]]]]

再禁下1頁當 ...

首頁

尾頁

跳至